Vælg en side

REKLAME – for egen bog tour + bog


Hey bloggen! Jeg tager på bog tour om et par dage, og det en mini bog tour, for jer der ikke nåede at se mig sidst. Jeg har rigtig meget at se til og når derfor kun 3 byer, men i skulle ikke snydes for en mini bog tour, som lovet. Jeg er så stolt over hvor mange der har købt min bog ‘Min Ærlighed’, det er jo helt vildt! I er så fucking seje og støttende overfor alle mine projekter! Jeg håber at vi ses, for sidste gang var den bedste oplevelse! Jeg fik rigtig meget slik og sjove gaver sidst og det var så dejligt. I spørger ind til hvad jeg ønsker mig og jeg ønsker mig egentligt bare noget personligt, som et brev eller også nogle cute ting til lejligheden eller duftlys. I skal ikke bruge mange penge på mig, det kan jeg ikke lide babes! Ses vi til nogle af disse byer?

I kan købe min bog lige HER – og det vil betyde ALT for mig!


Dato
Tidspunkt
Butik
Adresse
 
Fredag d. 1/9
16.00
Bog & idé Allerød
M. D. Madsensvej 8
 
 
Lørdag d. 2/9
11.00
Arnold Busck Valby
Valby Torvegade 13, Spinderiet 18
 
 
Lørdag d. 2/9
13.30
Bog & idé  Amager
Amager Centret 103