Vælg en side

Reklame.

Hey bloggen. Jeg har længe tænkt på at skrive dette indlæg. Det er næsten lige meget hvor jeg går hen, så siger folk at de ville ønske de var kendte, at de ville ønske de levede mit liv og der er altid ting, jeg har lyst til at sige til dem, når de virker utålmodige efter statussen som kendt. Jeg har været kendt i 6 år nu og har opbygget et stort navn, på godt og ondt. Jeg vil derfor skrive dette indlæg, til jer der drømmer om at være et kendt ansigt. Indlægget her indeholder ikke fortrydelse fra min side af, for jeg lever det liv jeg elsker – Men der er selvfølgelig dage, hvor det er mindre fedt og jeg håber folk kan bruge dette indlæg.

– Når du først er kendt, så er der ingen vej tilbage. Du er på Wikipedia. Du kan ikke slette dine spor fra Google. Hvert et ord du siger, kan blive trykket i pressen og forevigt holdt oppe imod dig. Du skal kæmpe MEGET hårdt for at folk kan tilgive dine ord. Du bliver ikke glemt, bare fordi ens status som kendis kan falde ned og man kan blive lidt irrelevant. Man er stadig kendt og husket, så du skal overveje dine ord og dine handlinger.

– Du kan ikke bare lige hoppe tilbage på skolebænken eller få dig et normalt arbejde igen, hvis du først har været RIGTIGT kendt. Der er selvfølgelig nogle afdankede Realitystjerner der kan, men de har det stadig heller ikke let. Folk ved hvem du er og det er normalt folk vil stoppe en kendis, måske tage et billede, lave lidt grin med en eller også bare snakke med en. I 2015 forsøgte jeg at starte i skole igen. Jeg ville gerne færdiggøre min 9 klasses og derefter videre på handelsskole, men jeg måtte droppe det grundet min kendis status – og det med at alle ved hvem jeg er. Jeg var i en meget ‘hatet-periode’, hvor det gik op for mig, at denne vej som kendis, nu var mit liv og jeg ligeså godt kunne droppe at færdiggøre skolen. Jeg har mange kendis-venner, der mistede spotlightet og nu arbejder/går i skole, og lad mig ærligt sige; De har det afhelvedes til.
Folk er forevigt efter dig.

Indlægget forsættes under billedet …

fie laursen

– Frihed? Nååå, det er sådan noget du KUN og jeg mener KUN føler når du er ude og rejse… Men der bliver du også genkendt af Danskere på ferie, på både godt og ondt. Du kan godt glemme alt om at gå på en normal date, uden at blive spurgt om et billede, ligesom du kan glemme alt om generelt at gå udenfor uden at blive råbt efter, igen, på både godt og ondt. Personligt husker jeg snart ikke hvordan det er, at gå udenfor, uden at folks øjne køre i nakken på en, folk råber ens navn og folk skriger efter en. Jeg har været meget hadet på et tidspunkt og der gik jeg psykisk ned, fordi folk råbte ‘luder’ og andre skældsord, når jeg gik på gaden, men den dag idag er folk rigtig søde og jeg elsker at møde folk. Dog er der mange der ikke ville kunne lide det liv jeg lever, altså det liv uden frihed. Jeg er så vant til at når jeg går ned for at ryge en smøg fra lejligheden, så sidder der fans foran lejligheden og vil snakke, at det ikke går mig på mere. Det kan dog være hårdt og irriterende, hvis jeg er taget på en date og jeg bliver genkendt. Der ville man ønske man kunne beholde de romantiske sider, for sig selv.

– Penge? Ha ha .. De fleste forbinder det med at være kendt, som at alle bare tjener kassen og alle kendte er millionære. Lad mig sige det sådan her, et kendt ansigt gør dig ikke til millionær. Jeg fik først ‘rigtig store penge’ i 2016, så det er stadig nyt for mig, men jeg har stor respekt for de penge jeg tjener i mine projekter som kendt ansigt og jeg har faktisk kun brugt dem, på lejlighed og macbook. Resten er sat godt ind på min opsparing. Lets talk money ; Fra da jeg var 16-18 år tjente jeg imellem 30-40.000 kr hver måned , nogle gange mindre og andre gange mere! Da jeg fyldte 18, blev jeg mere voksen og jeg satte gang i mange projekter og det begyndte at betale sig af i 2016 og pludseligt flyver der projekter ind på flere hundrede tusinde kr – og ens løn stiger i fx. TV, fordi man pludseligt er mere værd, i sin status. Jeg kender nogle af de STØRSTE sangere + tv stjerner + bloggere i DK, som smider alle deres penge væk på dyre tasker, hoteller og rejser så de kan se rige ud, men i sidste ende så bruger de faktisk bare hele deres løn og venter på en ny, så på deres konto står der ofte mindre, end et gennemsnitlig Dansker med et normalt arbejde. Dengang jeg tjente 30-40.000 kr om måneden, der var jeg også pisse dum. Jeg betalte skat af dem og til sidst, var der egentligt ikke så meget tilbage og dem brugte jeg bare på at have det sjovt.

Først nu er jeg blevet økonomisk klog, jeg har brugt en stor sum penge på min lejlighed, men jeg ved også jeg skal bo her i mange år, men lige nu lever jeg et godt liv i tryggerammer, hvor jeg passer på min økonomi og arbejder hårdt hver dag, både på tøjkollektion, smykker, flere bøger, TV, blog, Youtube og nu også musik, som jeg har godt gang i. Meningen med dette ærlige indlæg, er at i forstår at fame ikke gør dig rig. Der er RIGTIG mange Tv-stjerner, sangere, bloggere, skuespillere der er BROKE AS FUCK i Danmark… Jeg ville ALDRIG udstille nogle, men trust me – Fame does not make you rich… Hårdt arbejde, en målrettet tilgang til livet og kreative projekter gør dig rig. Jeg lever et godt liv (økonomisk), fordi jeg har mange ideer og jeg bruger mit navn, til at få de ideer ud til kloden. Der er meget mere til at være kendt, men dette var lidt.. Vil i have PT 2 indlæg? 😉

 

Bogføring har hjulpet mig til at blive økonomisk klog.