Vælg en side

Hey bloggen. Så er jeg hjemme igen i Danmark, efter et par dage på hemmelige TV optagelser i udlandet. Som sagt kan jeg ikke fortælle jer noget, da det er hemmeligt, men jeg mødte Jakob Kjeldberg som jo også laver Robinson og det var godt nok en vild oplevelse. Jeg sætter virkeligt stor pris på mit liv og de muligheder jeg får, som offentligt ansigt. Jeg har besøgt så mange lande og oplevet så vilde ting pga. min karriere – og det vil jeg altid værdsætte. Igår var jeg til Universal Music fest, hvor jeg dansede hele aftenen og drak alt for mange drinks. Idag er min eneste fri dag de næste 4 uger, så jeg skal have ryddet op, slappet af og så kommer min veninde forbi. Jeg skal på bog tour igen, d. 1 – 2 september og det vil i også få information på. Kys for nu, Fie

fie laursen tvfie laursen tvfie laursen tv