Vælg en side

Hey bloggen! Jeg har en STOR nyhed og når jeg siger STOR, så er den…. virkeligt… virkeligt stor! Jeg er kommet ind hos de store drenge, heheee.. Jeg er nemlig kommet ind hos PDH, som er Danmarks største og mest anerkendte booking bureau. Jeg glæder mig til at få arrangeret min tour, hvor jeg skal ud og synge for jer (det bliver nok i September). Jeg skal på nogle club jobs og nok også i nogle centre, så det bliver rigtig sjovt! Jeg er utroligt stolt af stormen min musik har taget med sig på ‘Justin’ og jeg har allerede endnu et hit på vej, som er dedikeret til min mest fucked up eks-kæreste og jeg glæder mig så meget, til den udkommer. Der er virkeligt ikke sparet på noget ‘savage bitch style’ i den og jeg tror egentligt alle ved hvem den er dedikeret til. Haha! Nå, men jeg ville lige dele nyheden med jer 😉 Husk at hør min sang ‘Justin’ på Spotify!!!

Besøg min artist profil HER

fie laursen justin