Vælg en side

Hey bloggen! Idag skal vi snakke lidt om Guldtuben. Et award show skabt af Splay Danmark, som er Danmarks største Youtube netværk (så vidt jeg ved lol). Jeg har aldrig selv været der, men sidste år var jeg heller ikke kendt Youtuber, som jeg er blevet nu. I år er mit første år til Guldtuben og jeg er nomineret i en helvedes masse kategorier, takket være jer! Jeg kan faktisk slet ikke forstå, at jeg har været så beriget med muligheden for de nomineringer. Universet er god ved mig for tiden og jeg er lykkelig. Jeg glæder mig til at opleve et award show lavet for os, Youtubere. Jeg filmer videoer hver dag og det har jeg gjort siden Januar – og jeg ELSKER det. Så TAK til jer der ser med og støtter mig. Jeg læser jeres kommentarer, sætter pris på jeres likes og jeres kærlighed – og KÆMPE tak til jer der gider bruge et par minutter på at gå ind og stemme på mig.

I kan stemme lige HER!

Boris og jeg var pisse trætte, da vi filmede denne video hvor vi reagerede på nomineringer, men ingen tvivl om vi er pisse glade over det! Vi havde bare flyttet kasser og møbler hele dagen og var ved at falde om kuld af søvn! xx

Der har så også været drama i mit liv, da en anden Youtuber gik amok på mig.
Det kan i høre om her;