Vælg en side

Indeholder reklamer for egen smykke kollektion


Har du en bedsteveninde? En veninde, du ved du vil have resten af livet? Det har jeg og hun hedder Nat. Næste gang jeg ser min bedsteveninde, så skal hun have denne ring, så vi kan dele et smykke sammen der forevigt vil minde os om vores venskab. Når man kan skændtes, græde og have lyst til at smide give op, så kigger man ned på smykket som giver en følelsen af alt man har været igennem. Meningen med min kollektion ‘BEST BITCHES’ er at få veninder til at holde sammen, minde sig selv om hvor vigtige vi er for hinanden. Kærester kommer og går – Veninder bliver. Vær den til at overraske din bedsteveninde eller måske søster, mor eller tante med et smykke der forevigt vil holde jer sammen. xx Hvad skulle man gøre uden sine best bitches?

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

fie-laursen-smykker-9fie-laursen-smykker-6