Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hey bloggen! NU hvor min mini bog tour er sat igang, så har jeg fået en del spørgsmål omkring nye bøger og min ‘forfatter rolle’. “Var det bare en bog Fie?” Oh hell no… Min største drøm er at være forfatter og jeg har tusinde bøger jeg gerne vil skrive for jer. Jeg har lige nu færdiggjort min første bog som Ghostwriter for Boris, i hans kommende bog ‘Gentleman’. Det har været SÅ sjovt at sidde med Boris og skrive løs, på en HELT ANDEN måde end min egen biografi. Noget af en udfordring, men også rigtigt sjovt. Lige nu arbejder jeg på en meget personlig bog, som omhandler bagsiden af medaljen ved at være kendt. Når mit hjerte knuser og ingen ser det, fordi jeg smiler på mine billeder. Ting der sker, som jeg ikke fortæller om… En meget, meget personlig bog.

I kan købe ‘Min Ærlighed’ lige HER

fie-laursen-blog fie-laursen-bog-bogfie-laursen-blogg