Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame


Hey bloggen. Jeg tager til Århus snart, for at holde en meet & greet sammen med Mai Manniche på vores smykke kollektion BEST BITCHES. I kan læse om eventet HER og også købe billet der. En billet koster 199.- kr. Vi holder også et større event i København, som er en intimkoncert, hvor man også kan hænge ud med mig. Jeg har faktisk ikke set nogle kendte holdte noget lignende, det vi holder d 26 sep. Vi holder et event der vare et par timer, hvor jeg synger nogle sange, snakker om min kollektionen og så hænger jeg ud med jer alle + tager billeder med jer! I kan købe en billet HER. Håber virkeligt at se jer, til et brag af en fest! I kan også købe vores smykke kollektion lige HER. Men nu vil jeg hoppe videre, jeg håber at vi ses! xx

SES VI?
ÅRHUS BILETTER (HER)
KØBENHAVN BILETTER (HER)

fie-laursen-12