Vælg en side

Foto: Mikael Rieck


Hey bloggen. Jeg har valgt at deltage i peberspray debatten og hvor vidt det skal legaliseres. Jeg har faktisk haft en peberspray. Jeg har brugt den en enkel gang i byen, da jeg ventede på min uber foran ARCH og nogle fyre begyndte at være ubehagelige overfor mig. De rørte ved min krop, slog mig i røven og var generelt for meget. Jeg blev så bange og løb væk, men da de løb efter mig stivnede jeg i kroppen og tænkte… Jeg løber ikke. Jeg viser dem, hvem der bestemmer her og derfor hev jeg min peberspray op, vendte mig om og gik agressivt imod dem. Den ene siger ‘Fie Laursen, du så fræk, du skal bare kneppes’ og jeg følte mig så fucking krænket og bange, men jeg bed tænderne sammen, gik op i ansigtet på fyren og sprayede ham i øjnene. De andre fyre trådte et skridt tilbage og sagde ‘Slap af man, stop!’ og jeg valgte så at løbe tilbage imod natklubben, hvor min uber var og jeg kørte hjem. Den peberspray reddede måske lige mit liv.

Mine nærmeste advarede mig om hvor ulovligt det var at have Peberspray og jeg blev så frustreret for den reddede jo mig den aften – Men igen så vil jeg ikke i problemer med loven og derfor smed jeg den ud og valgte at lave min egen. Jeg købte en lille spray uden noget i, ligesom rejse parfumer (lidt større). Blandede min stærkeste parfume med chili – og nu går jeg rundt med den på mig, hvis jeg skulle ende i den situation igen.

Nå, det så er sagt; LEGALISER NU DEN PEBERSPRAY! Vi skal føle os sikre…

 

fie-laursen