Vælg en side

Hey bloggen. Så blev det slutningen på afstemningen til Guldtuben, som jeg har været så heldig at være nomineret i en masse kategorier til. Personligt tror jeg ikke at jeg vinder noget, men jeg håber selvfølgelig at chancen er der. Jeg arbejder lige nu på noget af det vigtigste jeg har sat gang i og det sker til Guldtuben. Jeg har faktisk aldrig glædet mig så meget til at være i fokus før, som jeg gør til Guldtuben og det er der en bestemt årsag til. Hvad kan jeg sige? Det bliver en anden Fie i ser til det show… Something big and important is about to happen.. Og jeg er den eneste der ved til det. Det er mit første award show, hvor jeg vælger at fokussen ikke skal være på at se godt ud og på at vinde, men hvor det handler om alle andre end mig. Det er umuligt at gætte.. selv ikke engang venner får af vide hvad jeg har i planerne, men jeg skriver dette indlæg, så i alle der skal til Guldtuben åbner øjnene og kigger godt efter. Lyt til hver af mine ord og forstå, hvad jeg har på den aften. Nu vil jeg smutte på bog tour.. See you soon! xx

fie-laursen fie-laursen-fie