Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har længe ville snakke med jer om rygning, da det er noget folk tit kommenterer på med mig og kalder mig en dårlig rollemodel for at gøre. Ja, det er skide dumt at ryge, det har i ret i. Men jeg er en ærlig rollemodel og skjuler ikke den jeg er, eller hvad jeg gør – ligesom halvdelen af jeres idoler gør. Jeg kender til nogle af de største youtubere / bloggere der ser uskyldige ud og endda laver #stoprygning kampagner, men selv flækker en pakke Prince Light om dagen. Jeg står ved de valg jeg tager – også de dumme. Men i skal huske på at rygning er et valg man kan tage når man fylder 18 og det tog jeg da jeg blev 20. Jeg vil aldrig råde nogle til at starte med at ryge, da det er fandens vanedannende og personligt har jeg aldrig kunne stoppe. Lige nu har jeg valgt, at jeg er ung og nyder det – og derfor ønsker jeg ikke at stoppe. Måske en dag, men ikke lige nu. Jeg synes vi skal lade hinanden gøre det vi lyster for, så længe det er lovligt og det er rygning. Det er ikke fordi jeg sidder og suger et par baner kokain i starten af mine video blogs, det jeg gør her er ganske normalt og noget en høj procent af vokse gør. Så lad os være søde og give hinanden plads, om vi så er rygere eller anti-rygere. Let’s be nice, make peace, not hate.
Tak for nu. xx

fie-laursen-20 fie-laursen-21 fie-laursen-22 fie-laursen-24