Vælg en side


Jeg har tænkt meget over at skrive det her indlæg, da jeg får mange spørgsmål ind til det at flytte i lejlighed og jeg tænkte jeg vil skrive det mest ærlige indlæg, som mange nok vil blive irriteret af, men altså – Stort set alle mine venner kan relaterer til mit liv, så jeg tænkte der sikkert er mange af jer der kan relatere også. Jeg ved godt at jeg lever et priviligeret liv og jeg er lykkelig for det. Jeg er opvokset som curlingbarn, ja det de fleste laver grin med, men som jeg egentligt føler er at være født som lidt af en halvgud, eller noget mere specielt – noget der er passet lidt bedre på. Jeg har altid haft tid til at være kreativ og lykkelig, imens jeg har hørt andre har skulle vaske op, gøre rent og slide rundt i deres forældres hus. Jeg har boet alene i min lejlighed nu siden August og jeg må så indrømme, at livstilen stadig forsættes som min barndom. Jeg har ikke selv vasket tøj, vasket op eller gjort rent endnu. Jeg har haft en rengøringsdame og ellers så hjælper min mor mig også en hel del, med det praktiske som at handle mad ind osv, men ellers spiser jeg meget sushi, da det er nemt og bestille. Jeg tænker jeg nok aldrig bukker under for selv at rengøre og rydde op, men jeg skal ihvertfald snart lære at lave mad! Jeg har kun lavet laks og det var jeg ret god til. Hvorfor er det sådan et tabu at være curlingbarn? Jeg kan jo så meget andet.. Personligt synes jeg bare det er at være født heldig med ekstra kærlighed og frihed? 😀

Ps. kan klart anbefale disse støvsugere (HER), det er min første jeg har købt!
Næsten alt mit husholdningsting er købt (HER) xx

fie laursenfie laursenfie laursenfie laursenfie laursen