Vælg en side

REKLAME FOR MIN EGEN SANG


Hey bloggen! Jeg tænkte at jeg ville sætte mig ned for at snakke lidt om musikken med jer. I har nemlig rigtig mange spørgsmål og derfor vil jeg give jer en masse svar idag. I fik min sang #JUSTIN helt op i top 2… Og på kun 24 timer fik i min nye sang #TOP10 op i top 8. Den flyver op og ned hele tiden, da der jo er en masse vildt kendte kunstnere der har udgivet hit sange, men jeg er så fucking stolt over at ligge så højt oppe på hitlisterne. Jeg har spillet mine to første koncerter og er blevet booked til en masse centre, klubber og andet sjovt gøgl, så jeg vil glæder mig helt vildt til at komme rundt i landet og synge for jer! Vi har lignende sange på vej i stil med disse to, da jeg synes det er skide sjovt at synge sange, der er lidt fjollede og nye i det! Jeg har tænkt meget på en julesang, så måske får i også det? Jeg har et stærkt hold bag mig hos Digital Danmark og der er kun store ting på vej!  Husk nu at lytte til min nye sang, alt i kan på replay! Vi skal OP OP OP .. 😉

Lyt lige HER

fie-laursen-top-10-1 fie-laursen-top-10 fie-laursen-top1 fie laursen fie laursen fie laursen