Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har besluttet mig for at sætte mig til tasterne og snakke lidt om, min spontane Hamburg tur og min fraværende tilstand der kommer noglegange. Mit liv går meget op og ned og faktisk i det nye år udgiver jeg en bog der hedder ‘Kendt og knust’ og i den bog kan i samle brikkerne sammen til hvordan mit liv egentligt er, bag om det det hele. Jeg har haft mange nedture på det seneste, men der er også en masse spændende oplevelser og projekter i vente, som jeg glæder mig til! Jeg havde brug for at koble af, så derfor slukkede jeg for alt og tog med en god ven til Hamburg et par dage. Nu er jeg hjemme og sidder hos Boris og Jose, hvor vi iaften skal holde noget hygge-fest med nogle venner. Jeg har altid sat alle andre før mig selv – og det kan jeg mærke slider mig ned. Jeg lever et liv, hvor jeg bruger alt min energi på at alle andre skal have det godt og til sidst mærker jeg efter, at jeg ikke selv har det godt. Derfor handler det kun om mig, lige nu. Jeg tager valg ud efter mit eget helbred, min egen styrke og for at jeg kan skabe smil på mine læber. Jeg kommer snart til at holde en pause fra alle socialemedier udover bloggen og Youtube. Jeg har brug for at sorterere alt det negative væk og kun være omkring mennesker der gør mig glad – og kun se på ting, der får mig til at smile, hvilket også gør at jeg overvejer at slå kommentarer fra alle mine medier, i en periode. Jeg tror på, det er vigtigt noglegange at fokuserer på sig selv og sit eget helbred, fremfor alt andet. Jeg vil være lykkelig, hver dag.

fie-laursen-1 fie-laursen-3