Vælg en side

REKLAME – Sponsoreret indlæg


Hey bloggen! Ej hvor er jeg oppe og køre lige nu, for jeg har fået sat de sødeste, lyserøde gardiner op i lejligheden, både i stuen og på soveværelset! Jeg var et smut nede hos Gardinmontøren for 2 uger siden, hvor jeg snakkede om mine ideer og drømme i lejligheden og vi kom frem til at disse lyserøde gardiner ville være perfekte. De var oppe og måle mine vinduer og så var jeg nede hos dem, hvor jeg kiggede på en masse forskellige farver (der var virkeligt det største udvalg) – også mange forskellige slags gardiner, men jeg har altid haft drømmen om de lange, bløde gardiner når jeg en dag fik min egen lejlighed, som jeg så har fået nu. Jeg vil klart anbefale jer, der står og skal have nye gardiner, at tage et kig ind på Gardinmontøren, for de har VIRKELIGT styr på det – og så fantastisk service! Alle i butikken har været så hjælpsomme, søde og glade hver gang jeg har snakket med dem og det hele er bare gået så godt afsted. Jeg tror jeg skal have endnu et gardin bestilt hos dem, i samme farve til min ene dør ud til terrassen på soveværelset og det sagde de også jeg burde, men jeg var stædig og tænkte det var pænest uden, men nu kan jeg egentligt godt se hvad de mente, hihi!  Ihhhh, hvor jeg er lykkelig for lejligheden bliver bedre og bedre .. og jeg føler mig SÅ hjemme 🙂  Tusind tak til gutterne fra Gardinmontøren! Its so pretty. x

Tjek dem ud lige HER

img_2817 img_2809 img_2810 img_2822 img_2832