Vælg en side

Sponsoreret – Reklame for Styled & Pariz (affiliate)


Hey bloggen! Dagens outfit idag er jeg helt vild med og jeg har fået en masse nyt hjem fra Styled.dk og Pariz.dk, som i snart vil få af se, men her er min nye trøje ‘SAINT TOUR PARIS’, I love it.. I kan også se mine pariz favoritter lige HER. Jeg er vild med begge sider og faktisk er Styled en shop for fyre, men jeg er så vild med deres tee’s og hoodies, at jeg er ligeglad med det er drenge tøj, haha .. xx Lidt rabatkoder nedstående!

Rabatkoden til styled.dk er “FIE15” og giver 15% rabat
og det samme til Pariz.dk !  FIE15 for 15% rabat


JAKKE: JOFAMA (HER), T-SHIRT: STYLED (HER), BÆLTE: BOOHOO (HER), SHORTS: BOOHOO (HER), HEELS: H&M (LIGNEDE HER), SOLBRILLER: PARIZ (HER)

fie-laursen-p1fie-laursen-ph2fie-laursen-ph8fie-laursen-ph5fie-laursen-ph4