Vælg en side

“Fie hvordan kan du modtage så mange slag og stadig forsætte?” – Det mest efterspurgte spørgsmål… Jeg skriver dette indlæg, for at besvare det eftertragtede spørgsmål, men også for at give motivation videre, til folk der rammes af hate. Jeg har sgu’ altid været en dreamer. I folkeskolen sad jeg med musik i ørene og drømmede mig væk, til det liv jeg lever den dag idag. Jeg har fået flere slag end jeg har fået kram, i min tid som offentligt ansigt – Men først nu, er krammene ved at komme ind og kærligheden stiger, sammen med støtten fra Danmarks befolkning. Jeg har altid brugt folks had til mig, som motivation. Det kan lyde skørt, men for hver hate kommentar blev jeg stærkere og jeg opbyggede en vrede inden i mig, som jeg brugte til at udrette mine drømme. Hver dag skriver jeg nye mål ned og to do lister, så jeg sørger for at jeg forsat kæmper imod mine drømme. Jeg har haft mine oppe og nedture som kendt ansigt, men lige nu er det tid til en masse opture og dem lever jeg igennem, på min bog tour lige nu. Jeg er ikke hvor jeg vil være endnu, men jeg er ikke hvor jeg har været og det holder jeg fast på. Jeg vil altid kæmpe til det sidste og det tror jeg egentligt folk må have forstået nu. Forfanden, folk har i 6 år skrevet “Hun er bare en døgnflue”, nåhh… Vidste ikke en døgnflue varede i 6 år og kun er blevet stærkere, samt større end jeg nogensinde har været? Da jeg sad i aftenshowet som barn kaldte folk at jeg var “5 minutes of fame”, men jeg vendte den hate til at udvikle noget, med den stemme jeg fik og jeg gik efter mine drømme, da jeg så chancen og jeg er så lykkelig for at jeg tog muligheden, lavede denne blog som satte mine muligheder igang. Min mening med dette indlæg er, aldrig at give op. Jeg er en målrettet fighter, som ingen kan slå ned. Ligemeget hvor mange der vil forsøge at vælte mig af pinden, så vil jeg altid hoppe endnu højere og mere kræftfuld end da i forsøgte at vælte mig. Dårlige artikler, rygter, bitchy-kendisser og misundelige mennesker rundt i DK… You can kiss my cute little ass, cuz I aint going anywhere. I kommer til at sidde på plejehjemmet og få et trip over at jeg stadig rammer Se & Hør. Intet og ingen kan stoppe mig, i at gå de veje jeg vil. Som en klog mand i branchen sagde til mig “Du ejer de veje du går på, Fie. Ingen kan stoppe dig, det lyser ud af dine øjne at du har set og følt nok, til ikke at kunne mærke modstanden nok til at give op.” Han har ret. Ses på toppen!

fie-laursenfie-laursen-3