Vælg en side

Det kan være godt at skrive sine mål ned, det er noget jeg gør hver gang jeg skaber et nyt for på den måde kan jeg huske det og minde mig selv på, hvor jeg vil hen. Jeg har valgt at dele mine seneste mål med jer, så i kan se om jeg kan få dem i opfyldelse med hårdt arbejde og vilje styrke. Personligt tror jeg på, alt er muligt. Det er både små og store mål, der skal ske i 2018.
Hvor hurtigt kan jeg hakke dem af? xx


 • Deltage i en del Realityprogrammer + få mit eget, helst på TV3
 • Få min drømmekrop, ved at spise sundt og træne i fitness ugenligt
 • Få taget kørekortet og så købt min første bil!
 • Ramme 200.000 subscribers på Youtube
 • Udgive nyt musik, gerne et album eller en EP
 • Få blogget mere, ligesom i gamle dage
 • Være med i Vild Med Dans
 • Vinde flere awards i 2018
 • Prøv noget grænseoverskridende (Måske undertøjs shoot for M?)
 • Skriv en bog der kan hjælpe unge til at opnå succes og bedre selvtillid
 • Udgiv min egen vippe kollektion eller makeup linjefie laursen 2fie laursen