Vælg en side

Hey bloggen! Det sidste halve år har jeg kæmpet for at få min egen parfume, da det er en af mine største drømme – og nu er det endelig sket. Jeg har valgt at kalde parfumen for Fighter, som også er et ord jeg har tusset på mit håndled. Jeg var slet ikke i tvivl om navnet på parfumen, da jeg har drømt om den i mange år. Jeg har altid drømt om at skabe et duft, der var en blanding af sød og frisk – og en duft, som jeg personligt selv vil gå med hver dag (og det gør jeg også). Personligt føler jeg en form for selvtillid og power, når jeg sprøjter parfumen på og den følelse håber jeg at give videre til jer, som køber den eller måske ønsker sig den til jul. Jeg kan afsløre at prisen på parfumen ikke er høj, da jeg vil have alle skal kunne være med på den. Hvis parfumen sælger godt, så får jeg lov til at lave endnu en, så jeg krydser mine fingre for at i kan lide den! Den kommer i en cute lille box, hvor der også står mit navn og ‘fighter’ på. Den vil kun blive solgt på EN webshop, så det bliver dejligt nemt for jer at finde den. D 6 December linker jeg for første gang, til salget af ‘fighter’ og jeg håber at i alle dufter af den, hihi! 😉

fighter-by-fie fighter-by-fiee