Vælg en side

Sponsoreret – Reklame for Sanzi Beauty


Hey bloggen. Jeg er igang med denne vippe serum fra sanzi beauty, som jeg har brugt nu i en uge og elsker den – jeg glæder mig til at forsætte og se endnu større resultater end jeg allerede har. Det er så ærgeligt billeder ikke fanger hvor meget det faktisk har gjort, men lidt kan i vel se! På kort tid kan jeg se og mærke forskel på både min volume men også længde i mine vipper, så det er så dejligt og mit mål er at jeg ikke længere behøver gøre brug af Mascara eller falske vipper, som jeg normalt gør, men jeg har en tæt veninde som har brugt denne vippe serum i en måned og hun bruger slet ikke mascara eller noget øjenmakeup mere, så det resultat ved jeg at jeg rammer med dette produkt, så det er super dejligt! Produktet koster 590.- kr og kan købes lige HER.

Med rabatkoden Fie1 får i 15% rabat på produktet! xx

sanzi1sanzi

53168659010__f8eccdbd-2d7a-4778-ac53-dff69b984b6d

sanzi2