Vælg en side

Hey bloggen. Nu hvor nyheden er ude og jeg er hjemme fra Paradise Hotel, vil jeg sætte mig til tasterne og snakke lidt om det hele. I har jo nok set min video, hvor jeg siger jeg fortryder oplevelsen og hvis ikke, så kan i se den HER. Jeg kan ikke forklare jer det hele og give jer muligheden for at danne et billede af hvorfor jeg er så irriteret omkring det hele, før i har set det på TV. Der er sket ting udenfor hotellet og inde, som gør mig vred. Faktisk rigtig vred. Jeg har lavet Reality og ved hvad jeg går ind til, men det her var fuldstændig langt ude… Jeg har været med i Paradise før, havde en god oplevelse og blev behandlet så fantastisk ude for hotellet. Jeg boede på det lækreste hotel inden jeg tjekkede ind og havde så god kontakt med produktionen. Denne gang følte jeg mig bare som skrald. Der var kun en fra produktionen der rent faktisk svarede mig og tog sig af mig – og gjorde jeg følte mig sikker noglegange. Ham kalder jeg R. Han er ALLE’s yndlings, altså alle der deltager i programmet, faktisk alle årene. Han er en fucking champ. Jeg har egentligt altid været ret selvstændig og ikke været typen til at pive over små ting, men på denne tur skreg jeg nærmest efter hjælp. Det var så fucking ulideligt og jeg husker stadig mine 7-8 dage på et klamt Mexicansk hotel, som et helvede. Jeg havde ingen telefon, boede i en Ghetto og nærmest ingen kontakt med produktionen. Jeg sad faktisk bare og stirrede ind i en væg i over en uge, kunne ikke gå på gaden, fordi det var et skræmmende område og jeg følte mig usikker. Jeg lå på en altan og røg så mange pakker smøger, uden nogen kontakt til omverdenen og det her var ikke engang det værste. Det værste var da vi skulle tjekke ud og hjem – og så også nogle ting på hotellet, jeg kan forklare jer når det er blevet sendt på TV. Det der irritere mig lige nu, er at jeg nede i Mexico ringede og skrev tusinde beskeder til produktionen og faktisk dem alle, selv de øverste, man egentligt ikke skulle kontakte – Jeg skrev tusinde beskeder fra den Nokia telefon de gav mig til sidst, om problemerne jeg oplevede. Jeg sultede som sagt 12 timer en dag, boede i en vandskade i et døgn, følte mig utryg, forvirret og kunne ikke forstå hvad de mente, de alle sagde noget forskelligt. Jeg følte mig ensom, bange og som at de var ligeglade med mig. Det der går mig på er at jeg TUSINDE gange klagede, endda græd og sagde jeg havde det af helvedes til dernede – og INTET blev gjort (udover efter de 12 timer uden mad, der kom en pige med mad sent om aftenen og hun var faktisk skide sød). Men det faktum at INTET blev gjort ved alt jeg klagede over og sagde .. Og så kommer jeg hjem – og deres eneste kommentar er at de er kede jeg har haft en dårlig oplevelse og så får jeg en besked fra en fra produktionen, at hun håber at se mig til premieren. Jamen, jeg er jo fucking tvunget til at møde op, selvom i lige har tilbudt mig en psykolog, fordi begge parter her, ved at min psyke ikke er i top – Og så menes der jeg har brug for en rødløber og kameraer i ansigtet, ang. det her program. LOL ….
Jeg drikker 40 shots ligesom Sidney Lee, inden jeg møder op 🙂


Forsættes ..

fie laursen


Nu tager jeg det hele med et smil, men hele oplevelsen var psykisk hård og jeg forklarede gentagende gange til dem at jeg følte at jeg gik psykisk ned over alt der var sket dernede, at det var rigtig hårdt for mig og så fik jeg tilbudt en psykolog, som jeg selv aflyste, da jeg lige nu heler i min fyr’s arme. Han forstår og lytter til mine følelser omkring oplevelsen. Jeg spurgte flere gange om jeg kunne få en kontrakt på at TV3’s psykolog kunne love mig tavshedspligt, hvis jeg tog muligheden og åbnede mit hjerte op – men fik et nej, alle gangene. Det synes jeg var mærkeligt, så jeg blev nervøs og sprang fra. Jeg vil hellere selv betale en psykolog, for at hjælpe mig med mine tanker og følelser, istedet for at gå ind og være bange for, at det jeg siger ryger direkte videre til TV3. Jeg har overhovedet ikke noget imod selve TV3 og der er ikke en bestemt person man kan gøre sig sur på, da der er så mange mennesker bag. Jeg stopper ikke med at lave TV, på grund af en dårlig oplevelse – Men siden jeg skrev ‘Min Ærlighed’ lovede jeg at jeg skulle være ærlig, om alt jeg oplevede – så jeg har ikke tænkt mig, selvom jeg i fremtiden ønsker at lave mere TV, sidde og lade som om at jeg havde en fantastisk tur, når det var noget af det værste jeg har oplevet i hele mit liv. Jeg har virkeligt lært på denne tur, at sætte pris på den luksus jeg lever i til dagligt og valgt at sætte pris på de mennesker i mit liv, der passer på mig og lytter til mig, for jeg har aldrig følt mig så alene, bange og uhørt, som på den rejse til Mexico. Det var som jeg ingen stemme havde, ligemeget hvor højt jeg råbte .. And that’s the ugly truth, honey

Jeg har aldrig følt mig så kneppet i røven og udnyttet, som det her ..
Og snart vil i forstå hvad jeg mener.


fie laursen

Følg min Instagram @fielaursenofficial