Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har jo startet en helt ny livsstil, som jeg ikke har fortalt jer om. Jeg har altid levet utroligt usundt, eller ikke altid – men i en længere periode har jeg sgu’ og jeg kunne bare mærke hvor træt jeg blev og hvor doven jeg blev. Så jeg startede den nye livsstil, for et par uger siden. Mit mål er ikke at tabe mig, men bare at holde min krop igang og så spise sundt, måske blive lidt markeret på maven. Min krop er blevet mere fit og det er skønt! Den første uge var hårdest, uden sukker/fedt, fordi jeg følte mig så træt og også lidt gnaven faktisk, haha! Jeg har slet ikke lyst til slik eller fedt nu – og nyder virkeligt bare at træne hver dag og spise sundt. Jeg har et rigtig højt stofskifte, så min krop viser hurtige resultater og det er SÅ skønt. Jeg gad ikke vente med at starte til Januar, fordi det siger alle og så gør de det ikke, så jeg startede nu og min ENESTE cheat-day bliver juleaften, så der skal jeg virkeligt også spise meget risalamande og lækkerier! xx

fie-laursen-blog-1 fie-laursen-blog-2