Vælg en side

Hey bloggen. Hold kæft, hvor har jeg glædet mig til at dele det her med jer! Noget af det der gik mest viralt indenfor kendis-gossip i 2017 var den fight der var imellem komikeren Anders Matthesen og jeg – Men faktisk var der ikke rigtig en beef kørende og det skal vi snakke lidt om her .. Til Guldtuben blev han booked til et job, hvor han skulle være sin rolle Jannik Rundholt, som er en crazy wannabe Youtuber, der er lidt spøjs .. Han skulle så disse os – fordi konceptet “roast” er stort i Youtube verdenen (dog mest i USA). Jeg var den ENESTE Youtuber der trådte frem og sagde min ærlige mening, af dem der havde negative selvfølgelig, mange kunne også godt lide hans optræden. Der var dog rigtig mange, der havde samme holdning som mig og det var bla. også nogle der stod ved siden af mig og var nomineret og nu nævner jeg ingen navne, men .. I ved hvordan jeg er forfanden, hvis jeg har noget på hjertet så siger jeg det. Hvis alle griner og klapper, betyder det ikke at jeg gør. Jeg har altid haft mine egne holdninger og jeg er ikke bange for at slå en hånd i bordet, når jeg er uenig. Jeg brød mig ikke om hans optræden og det står jeg ved – Men jeg har snakket med ham, bag den fiktive rolle, nemlig Anders og han er et klogt, sødt og sympatisk menneske, der bare har en anden humor og et andet job end jeg har – Ja vi begge er på TV, men det jeg laver er Reality, hvor han påtager sig roller og laver en anden slags TV og det skulle jeg lige forstå. Nå , men er i klar til at høre hvad der skal ske?

Imorgen kl. 22.15 kan i på TV2 Zulu se ham og jeg sammen, for første gang – Han påtager sig sin rolle som Jannik Rundholt og jeg spiller med, som den Fie Laursen folk jo mener at jeg er. Det var rigtigt sjovt at filme og sjovt at medvirke i andet end Reality TV .. Faktisk så var det meget nemt og vi pingpong’ede ret godt sammen, snakkede løs og lavede noget, jeg tror bliver rigtig sjovt for folk at se – Især efter vores “fight” alle snakkede om .. Og som vi endda er nomineret til sammen, til ‘Årets Bitchfight’ til Reality Awards .. Haha, tænk hvis vi skal op på scenen sammen og holde takketale? Folk havde noget aldrig set det her komme .. Men vi har det faktisk skide godt med hinanden og jeg synes han er cool. Hvem ved? Måske kommer der Youtube videoer på min kanal med ham i det nye år? Det ku’ da være meget sjovt? Stay updated 😉

 

fie-laursen-anders-matthesen-1 fie-laursen-anders-matthesen-2