Vælg en side

Hey bloggen. Mine seneste Instagram billeder har haft lavet lidt larm på Instagram og derfor ville jeg sætte mig til tasterne og snakke lidt om det hele. Min instagram plejede engang at være fyldt med dobbelthage billeder og usundt mad, en masse fjolleri – og nu forvirre det en masse af jer, at jeg har tabt mig og at jeg pludseligt går op i min kost – og ja, træner… Hvem havde da nogensinde troet det skulle holde ved? Det er sådan at mit valg om at ændre min livsstil ikke kom ud af det blå, men jeg ville heller ikke gøre jer bekymrede. Igennem lægebesøg fandt jeg hurtigt ud af, min krop var det man kalder “tynd fed” og at mit blodtryk er langt fra det normale, hvilket betyder at selvom min krop lignede en helt normal medium, så var den utrolig usund og faktisk i fare, for sygdomme som Diabetes. Det skræmte mig utroligt meget, men jeg forstod det også, da jeg levede af pizza hver anden dag, cola og slik hver dag og ikke bevægede mig overhovedet. Jeg er utrolig stolt af, hvordan jeg har bidt det hele i mig og taget ansvar for mit eget helbred, ved at begynde at træne, samt ikke at spise sukker/fedt mere. Jeg spiser varierede sunde måltider flere gange om dagen, drikker pepsi max og så meget vand, at jeg skal tisse hele tiden, haha! Jeg startede med at træne herhjemme, løb nogle ture i naturen og nu er jeg så startet i fitness world hvor jeg har gået et par uger og været der hver dag. Jeg træner lige nu kun Cardio, men skal snart igang med at få mine muskler i sving – men en ting af gangen. Jeg går ikke efter at tabe mig, men mit stoftskifte er utroligt højt og lige nu prøver jeg bare at få min krop til at blive sund, fremfor det som lægen kalder “tynd fed”. Det betyder faktisk kroppen er slank at se på, men inden i utrolig usund og det kan være farligt. Det er derfor jeg er nød til at passe på mig selv og tage mig sammen…

Jeg bliver lige nu kaldt en dobbeltmoralsk og dårlig rollemodel, pga. mit vægttab (som ikke engang er så stort). Jeg er gået fra 60 kg til 56 kg – og det er her min vægt skal holde sig, da det er en sund vægt for mig, da jeg ikke er så højt heller. Det kan være forvirrende for folk, men dette er ikke noget der skal tænkes for meget over, for jeg er kun gået i en positiv retning, der gør at jeg kan leve længere. Jeg er først nu begyndt at dele dette med jer, da det var svært for mig at gå fra “chubby-funny-fie”, til “fie der går op i sit helbred”, men jeg håber på jeres støtte hele vejen, for dette handler ikke om mit udseende udadtil, det handler om mit helbred.

fie-laursen-body-1fie-laursen-bodyfie-laursen-body-2