Vælg en side

Mine læsere lige nu:
lolll

Så for satan, nu har bitchfighten taget en helt ny drejning – Jeg bliver nu beskyldt af Onani-Caroline for at være luder. Jeg har selv blokeret hende fra Instagram så kan kun høre fra folk hvad hun smider op, men jeg vil selvfølgelig kommenterer på denne beskyldning. Det kommer ikke bag på mig at hun prøver at skabe et rygte om at være luder, for det har hun gjort imod andre (dog ikke i pressen), men jeg tror de fleste i branchen har hørt at hun sagde lignende ting om Nikita Klæstrup og dengang hun var hjemme hos mig, da jeg gav hende en chance lang tid før bitchfighten så handlede det også altid om at andre piger var nogle ludere og til mig, sagde hun ligeud hun havde hørt det om Nikita, men jeg grinte egentligt bare da Nikita er kendt for at være en sød, classy pige og som jeg ser det, moderne feminist. Jeg synes sgu’ det er synd at skabe sådanne rygter om andre kvinder, fordi man har det dårligt med sig selv. Hun siger så også i hendes snapchat’s at jeg disser hende på hendes krop, at hun har det bedre med sig selv end jeg har – Men hvorfor er videoerne så med filter, både på udseende og på stemme? Jeg har aldrig hatet på Onani-Carolines krop og jeg er bedøvende ligeglad med om hun har taget på, det er hendes kamp. Jeg har selv været igennem et vægttab og slidt mig selv ned i Fitness World og det er jeg lykkelig for.

lol1
Onani-Caroline siger først at jeg har fået 3000.- kr for at kneppe en random fyr på D’Angleterre? Og bagefter til vores fællesvenner at jeg nu også arbejder på en klinik på Istedgade eller sådan noget. Jeg har aldrig fået penge for sex, men som i ved er jeg en ærlig bog og i min vilde single tid, lavede jeg nogle Youtube videoer der skabte lidt larm, da jeg snakkede om sugardating (se dem her). Jeg har flere gange sagt at jeg synes konceptet sugardating lød spændende, så længe man ikke skulle give sin krop hen til en man ikke havde lyst til – men den tanke hoppede jeg egentligt hurtigt fra. Jeg tror det er let for Onani-Caroline at skabe et rygte som det, pga. mine tidligere udtagelser, men man skal virkeligt have drukket hjernen ligeså meget væk som hende, for at tro på det. Når jeg ser på hendes løgne nu, så tænker jeg sjovt tilbage på noget i ikke kender til – Kan i huske dengang Onani-Caroline sagde til pressen hun havde politi anmeldt mig? Ja, det skete faktisk og inden jeg nåede til afhøring havde jeg mailet beviser at hun løj og viste alt chikane hun havde kørt på mig, med at møde op til mit hus og overfaldt mig i byen. Sagen stoppede, da det var en falsk anklage – skal i høre det SJOVESTE? Hun havde sgu anmeldt mig for at have truet hende for at stikke hende ned med en kniv. Ja, opfindsomt. Hahahaha. Hvorfor spilde politiets tid med falske anklager og så noget så alvorligt? Respektløst.

loll

Jeg er en af Danmarks Top, bedst betalte bloggere og skrev i 2017 en af de mest sælgende Danske biografer – Jeg kan tjene 3000.- kr på at deltage i et TV program i 1 time – Så hvorfor skulle jeg gå fra den timeløn til at kneppe en på D’angleterre for det beløb? Jeg tror ikke Onani-Caroline har tænkt rygtet igennem, da hun ikke ved hvordan det er at have et liv i luksus og en stabil indkomst, så hun tænker at 3 k lyder lovende for et rygte, da hun selv ser det som mange penge, for sådan noget. Jeg har altid stået ved sugar-dating var noget jeg overvejede i en periode (COMEEE ON når man er besties med Gina Jaqueline bliver man da facineret) – Men de rygter må hun længere med ud på landet. Hun har også sagt hun vil ligge screenshots ud af private samtaler med mig og andre mennesker til vores fællesvenner  – og hvis hun gør det tager min advokat sagen videre, da dette er absurd og ikke ok opførsel. Vælger hun at gøre det for et skud af opmærksomhed, kan jeg heldigvis skyde hende stabilt ind bag tremmer til op til seks måneder, samt få en bøde, takket være paragraf 263 i straffeloven. Se, det er det herlige ved at være blogger og ikke luder – Jeg kan få min retfærdighed igennem systemet med et dejligt advokatfirma 😉
#cashmeoutsidehowboutdahh

fie laursen

.. Men altså at man skal smide rygtet “luder” på alle piger man ikke kan lide, siger måske nok om hvad man tænker om sig selv?