Vælg en side

Hey bloggen. Jeg er lidt ked af det, i det jeg skriver dette indlæg, men jeg føler for at lette mine følelser og måske nå ind til de bøller, der går og chikanere mig ved min lejlighed. Det er alt for tit, folk ringer på lejligheden for at generer mig og jeg er blevet god til at ignorer det, men idag skete det op til flere gange. Der er en fyr der har sagt det samme, hvergang han ringede på siden August hvor jeg flyttede ind, men idag blev han truende i sin tone, svinede mig til og var agressiv, da han ringede på min dør. Jeg er aldrig blevet bange før, men det gjorde jeg idag – og jeg fik vel egentligt også bare nok. Hvorfor skal jeg finde mig i at miste mit privatliv og føle mig truet, på den måde, blot fordi jeg er kendt? Jeg ringede min far op lige med det samme, hvor jeg fortalte det var samme fyr, som har ringet på siden August. Vi har bare omtalt ham som stalkeren, der bare snakkede, men idag blev for meget. Min far beroligede mig og kørte hjem til mig – og så ringede jeg til Nordsjællands Politi, som også hjalp mig. Endda imellem opkaldende med Politiet, forsatte fyren med at dukke op på min adresse – Men det beroligede mig at Politiet snakkede med mig, lyttede og skrev ned. Vi har faktisk allerede nu fundet frem til hvem fyren er og derfor kan vi tage chikanen videre. Jeg håber dette helvede snart stopper, for ellers må jeg flytte. Jeg går faktisk lige nu og kigger rundt på lejligheder med Frederik, men det er ikke noget vi har fastbesluttet endnu. Jeg er bare så træt i hovedet – og så ked af mit privatliv tages fra mig og jeg skal krænkes på den måde. Jeg håber det snart stopper. Ihvertfald er jeg bare lykkelig for at Politiet tog mig seriøst. Jeg snakkede med nogle forskellige og den ene kvinde var så sød, hun sluttede af med et “Pas på dig selv”. Lige der, synes jeg vi har et fantastisk system i Danmark.

fie-laursen-blogg