Vælg en side

Hey bloggen. Som mange af jer ved har jeg altid kæmpet med søvnløshed. Ja, jeg er en natteravn og har pisse svært ved at falde til ro, fordi mine tanker køre rundt og så elsker jeg at være vågen om natten. Det er så hyggeligt. Meeen, det går jo ikke i længden især når man har en dagligdag der skal køre. Jeg havde en veninde der også led af søvnløshed, som pludseligt sov hver aften kl 11-12 (det er tidligt for en der normalt først sover kl 5 om morgenen, haha). Hun linkede mig denne spray, som man skal sprøjte rundt i ens soveværelse inden man sover, men for kraftigere duft på sin pude eller dyne også. Jeg tænkte “ej ok, en spray skal få mig til at sove?”, men jeg købte så en i sidste uge .. Og jeg har sovet som en drøm lige siden. Jeg sover kl 11 hver dag og har det så godt. Det her er ikke bullshit – og jeg er ikke blevet betalt for at skrive indlægget, men jeg har tilføjet et affiliate (reklame link) – Produktet er fantastisk til hjælp til ens søvn!

KØB PRODUKTET HER!

img_6815 img_6816