Vælg en side

Reklame.

Hey bloggen. Jeg har idag besluttet mig at skrive lidt om mit arbejde som forfatter og hvordan jeg fik den titel på CV’et. Jeg lever til dagligt af at blogge, men jeg har udviklet det videre, fra at skrive på nettet til at skrive bøger – og det er der mange spørgsmål til! Jeg blev kontaktet af Peoples Press, som er mit forlag og helt klart det forlag jeg tænker at være bundet hos i MANGE år, for de er blevet som en lille familie for mig og de støtter mig, så meget i min drøm om at være forfatter. Jeg skrev bogen ‘Min Ærlighed’ selv og de var overraskede over jeg ikke ønskede en Ghostwriter eller hjælp på, som de fleste unge gør. Jeg har altid haft en passion for at skrive, så jeg vidste fra start at skulle forfatter-drømmen sparkes igang, så skulle det være mig der sad og trykkede på tasterne. Jeg skrev en bog fra hjertet af, som krævede tåre og ondt i maven at udgive, men da den først var ude i butikkerne havde jeg en lettelse i min krop. Min historie var ude, folk kunne vælge at læse min livshistorie og få muligheden for at forstå mine valg – og generelt mit liv.

fie-laursen-body-3

Nu har jeg lige skrevet Boris’ kommende bog som hedder ‘Gentleman’ og den har jeg lagt meget arbejde i, sammen med brormand. Det har været så fedt at få mit første job som Ghostwriter og så lige for min bror, for der er meget jeg selv har været der til at opleve, men også gamle forhold han har haft, som jeg først har kunne slå sammen som et puslespil, efter jeg har skrevet bogen. Jeg er næsten færdig med min anden bog i mit navn, som hedder ‘Kendt og Knust’ og den handler om mit liv det sidste år, hvor jeg har haft oppe og nedture. Den handler for det meste kun om nedturende, da jeg har lagt skjul på dem og egentligt ønsker at vise folk, hvordan det er at være et kendt ansigt og ligesom lukke dem ind, på bagsiden af medaljen af mit liv. Det er ikke så luksus, som det ser ud. Jeg tror og håber at jeg kommer til at udgive bøger de næste mange år – og håber det bliver mit faste job, en dag! Lige nu vil jeg skrive bøger om mit liv, måske livsstils bøger og storytime’s – og gerne biografier for andre, som Ghostwriter. Men i fremtiden ser jeg klart mig selv udfolde mig, i fiktive bøger! Vi ved jo alle at jeg er god med min fantasi 😉 Jokes til side, lidt selvironi skal man jo have! Glæder i jer til nye bøger? Jeg arbejder hårdt! xx

fie-laursen-body-4

Livet som forfatter kan være stramt økonomisk, men heldigvis findes Danmarks billigste lån.

KØB MIN ÆRLIGHED HER!

fie laursen min ærlighed