Vælg en side

Hey bloggen! Hvis i undre jer over hvorfor jeg den næste uges tid ikke poster noget med Frederik, så er det fordi han er på forretningsrejse i London. Han tog en taxa til lufthavnen tidligt imorges, åh det føltes næsten som var det nat der. Jeg er ikke vant til at savne som jeg gør lige nu og det er vel fordi jeg de sidste 5 måneder af mit liv har brugt næsten hver dag med ham – så når han ikke er der, så gør det helt ondt inden i. Jeg føler hele tiden at jeg mangler ham ved min side, altså selv når jeg bare sidder her nu og blogger, fordi han altid kommer med sine små bemærkninger som “der affiliates fruen”, ååhhhh … Jeg savner ham. Jeg tror faktisk aldrig jeg har savnet en kæreste på den her latterlige fløde måde, men det gør jeg sgu’ og jeg står ved jeg er blevet en af de “afhængige kærester”. Igår da han pakkede kufferten havde jeg det faktisk fint med det og havde ikke den her følelse, og jeg var ligeså glad på hans vegne som jeg stadig er – og jeg glæder mig sååå meget til at høre om hans eventyr med arbejdet og oplevelser i London.. Og så er jeg bare så mega stolt af ham. Han er virkeligt en mand der har styr på det og så kan jeg mærke han når så langt, så hurtigt. My baby got this!  Hold kæft hvor er jeg blevet latterligt forelsket, altså jeg går og rydder alt op og tæller dage ned til at han kommer hjem til mig igen .. Har i noglesinde været så forelskede? Jeg er både glad og ked af det (og der er kun gået 1 dag) .. Hvem er jeg lige pludseligt? Nåååh jaaaa, bare latterligt forelsket, haha! 😉

Burger date dagen inden han rejste ..!

bloggingblog