Vælg en side

Hey bloggen. Jeg tænkte jeg ville sætte mig og skrive et indlæg, om det mest efterspurgte spørgsmål og noget der skabte lidt forvirring. Jeg vil starte med at fortælle jer at jeg har set Frederik i snart 5 måneder nu, hvor vi har været sammen næsten hver dag (undtagen da jeg var i Paradise). Vi fandt sammen igen, lige med det samme da jeg kom hjem og på min afrejse, var jeg ikke et sekund i tvivl om han var det eneste rigtige for mig. Jeg har nemlig aldrig følt så stort et savn i min krop. Det er sket før for mig, at jeg er bevæget mig ind i et forhold alt for hurtigt, med min Freddy her har jeg haft tid til at vi lærte hinanden at kende ind og ud, igennem de mange måneder. Vi er som bedstevenner, der er pisse forelskede – og det føles som det mest naturlige, at vi har fundet sammen. Vi ledte ikke efter en kæreste da vi mødte hinanden, faktisk lavede vi en pagt på at vi ingen følelser måtte få for hinanden – Men alle omkring os sagde, at vi ville finde sammen én dag og her er vi 5 måneder senere, med et ‘ja’ da klokken slog 12 Nytårs aften. Jeg har aldrig grint så meget med en person eller følt noget så ægte, som når jeg ligger på hans bryst. Jeg har en ro inden i, en støtte og en kærlighed så stor – og så fantastisk. Intet imellem os skete for hurtigt, alting tog tid og vi kender hinanden så godt nu, at vi efter alle de måneder kan stå ved at sige, vi elsker hinanden og vi vil tilbringe livet sammen. Det er så dejligt.

Dette er ikke engang vores historie, det er små bider – Jeg kan først fortælle jer hele vores historie når Paradise Hotel er blevet sendt, for der er så meget mere til os, som ikke kan forklares endnu. Jeg glæder mig til at fortælle hele vores historie og jeg glæder mig til at i skal se mere af Frederik, for han er absolut det sjoveste menneske jeg har mødt og jeg ved i vil ELSKE ham, ligeså meget som jeg gør, når i ser ham i mine vlogs! Kys for nu, jeres Fie

fie-laursen-frederik-1
Foto: Mathilde Boe