Vælg en side

Hey bloggen. Ja, det er ude nu – Jeg har fået en kæreste og jeg har været lidt stille omkring ham, både fordi han slet ikke er vant til dette liv jeg lever, så han skulle være klar til det.. Og fordi vi ikke var blevet kærester. Men det blev vi da klokken slog 12 nytårs aften. Vi har en lang historie bag os de seneste par måneder og i skal nok få den, på et tidspunkt, men lige nu er det eneste jeg kan sige jer, at jeg er lykkelig og sikker på dette forhold. Han hedder Frederik, er 22 år gammel og den mest jordnære og sødeste fyr jeg har mødt. Det er første gang for mig, fyren ikke drømmer om hverken pressen eller socialemedier – og det faktisk bare handler om os. Han er heller ikke inde i den her verden, men hvem ved, måske bliver han? Han er sælger til dagligt, så i kan godt forstille jer han lever en dagligdag der er helt anderledes til min, så derfor skal i være søde og ikke presse for meget på, for det her er helt nyt for ham, hehe .. Jeg kan sige jeg har det fantastisk, jeg er lykkelig og jeg har ventet på det her øjeblik i et par måneder nu … Og så skete det Nytårs aften! Så romantisk og så smukt .. Jeg glæder mig til at dele vores love-story og måske vores liv med jer, men det bliver ikke lige nu. Det der sker lige nu, med at det er ude er også rigtig overvældende, så vi tager et skridt af gangen. Men ja .. Mød Frederik, min skønne kæreste! 🙂

ff ff1