Vælg en side

Hey bloggen. Der er nok mange af jer der er nysgerrige omkring mit forhold til TV3 efter min video jeg lavede om Paradise Hotel og hvis ikke i har set den, så bør i nok lige se den HER, før i læser dette indlæg. Nå, men jeg var rigtig vred. Det er jeg ikke mere. Ihvertfald ikke på dem. Det er sådan at der er booket et produktionselvskab bag et TV3 program, så jeg har nu fundet ud af efter mit møde med dem, at TV3 ikke har vidst alt der skete med mig dernede eller overhovedet kendt til mine følelser. Det giver bedre mening at de var så forvirrede da jeg landede i DK og snakkede med dem nu. Jeg er ikke vred på TV3 mere – eller har et problem, men det har jeg stadig med produktionsselvskabet. Jeg havde et rigtig godt møde inde hos dem og fik lettet nogle følelser jeg havde gået inde med – og vi fik afklaret en masse, under en fornuftig og god snak. I kommer til at se mere til mig på TV3 i fremtiden, det kan jeg love jer for! Og så har jeg ikke sagt for meget 😉

Vi ses på skærmen, forhåbentligt til en bedre oplevelse!

fie-laursen-body-3