Vælg en side

Hey bloggen. Jeg er lidt trist lige nu, for min bedsteven, Bastian som i kender fra mine socialemedier er flyttet til Malta, hvor han skal arbejde og bo nu. Jeg piver lidt lige nu og det er egentligt ikke fair, for jeg rejser selv tit væk både for ferie og arbejde. Bastian er en af de tætteste venner jeg har og faktisk den dreng jeg har det sjovest med (udover min kæreste self, hihi). Jeg har vildt ondt i maven over at han ikke længere er tæt på mig. Vi boede nemlig ikke langt fra hinanden og det var let at ses, på de mest random tidspunkter. Jeg savner at kunne ringe sent på aftenen og han så kom over. Men jeg er også så lykkelig på hans vegne, fordi jeg har vidst han har haft brug for forandring i sit liv – og jeg ved at det bliver den bedste oplevelse for ham, at bo og arbejde i et nyt land – og så et smukt sted, som Malta. Jeg skriver egentligt indlægget, fordi jeg ønsker at gøre bloggen personlig igen og fordi i kender Bastian, da jeg altid poster løs med ham på nettet. Nu ved i ihvertfald hvorfor vi ikke poster billeder og videoer mere… Jeg må bare holde kontakten igennem facetime og messenger – og så kan det være at jeg rejser ned og besøger ham snart og vlogger lidt. Det kunne ihvertfald være fedt, nu hvor han har sin egen lejlighed også.

Ihhh, hvor er det øv at savne så meget .. Jeg vidste slet ikke jeg ville blive så mærkelig inden i.

fie-laursen-bedsteven