Vælg en side

Hey bloggen! Jeg håber i har haft et ligeså godt Nytår som jeg – og i er kommet ligeså godt ind i det nye år, som jeg føler jeg er! Jeg er helt vild lykkelig og spændt på det nye år – og lige nu sidder jeg faktisk og shopper, da jeg har sådan en ting, med at jeg elsker at skifte mit klædeskab ud med nye ting, i det nye år. Jeg sælger også ud af mit gamle tøj lige HER. xx Så hop derind hvis i vil shoppe noget af mit!

Et lille tip jeg vil give jer, hvis i har brug for lidt lommepenge til nyt tøj eller andet, så kan i oprette jer som profil på Eovendo lige HER og tjene flere hundrede kr hver måned. Det er super nemt og det eneste man sådan set skal gøre er at se reklamer, svare på spørgsmål, osv! Tænkte et tip til shopping-penge, ku’ være godt 😉


Nå, videre! Jeg vil udover at vise jer en masse lækkert nyt til garderoben, også linke mine yndlings websites lige nu, jeg shopper ting hjem, til det nye år! (Og det er ikke kun tøj), check it 😉

www.brandavenue.dk
www.boohoo.com
www.billig-fitness.dk
www.lykkebylykke.dk
www.veraldo.dk
www.na-kd.com
www.ellos.dk
1.HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HERUntitled #343

 

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HERUntitled #344

 

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER

 

Untitled #3451. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER
Untitled #347

 

… Og til jer drenge, i skal da også komme godt ind i det nye år med lidt shopping og der vil jeg anbefale www.careofcarl.dk