Vælg en side


Hey bloggen! Jeg tænkte lige jeg ville dele dagens outfit med jer, som er PERFEKT til kulden. Jeg har længe ønsket mig en bamsejakke og faktisk de her frayed jeans, som jeg linkede i mine julegave ønsker bla – og nu har jeg så fået en masse nyt tøj hjem fra min yndlings webshop www.veraldo.dk. Jakken er seriøst såååå blød og varm, vi sad udenfor og spise mad på en café ved nogle varmelamper og jeg frøs ikke på noget tidspunkt, så den var ligeså dejlig varm som jeg håbede da jeg bestilte den hjem! Jeg har besluttet mig for ikke at have så stort OCD med bloggen mere, da det giver mig muligheden for at blogge noget mere til jer – ikke alle outfit billeder vil være proffesionelle og noglegange vil der være spejlbilleder, som disse og sådan er det! Jeg håber i stadig kan lide det xx Det her er mit nye yndlings outfit!

JAKKE: VERALDO (HER), STRIK: VERALDO (HER), TASKE: CHANEL (HER), BUKSER: VERALDO (HER), BRILLER: ASOS (HER)

fie-laursen-1 fie-laursen-2 fie-laursen-3 fie-laursen-4 fie-laursen-5 fie-laursen-6