Vælg en side

Hey bloggen. De sidste par døgn har været rigtig følsomme og nu kan jeg dele ud af dem, med jer. Frederik og jeg flytter ind i en lejlighed sammen til sommer, som vi har reserveret nu – Det bliver stort! Den ligger i et luksus område i København og vi glæder os, men der er sket meget andet … Vi havde faktisk købt en hundehvalp, som vi havde kaldt Conrad og vi skulle have ham d. 10 Februar. Han var bror til Bentley, som er Boris og Josefines hund og vi er stadig smaskforelskede og nu ulykkelige over, han ikke bliver vores alligevel. I ejendommen jeg bor i, havde andre fået lov til både at have hund og kat, men jeg misforstod det og vi må derfor ikke have Conrad, da han er hvalp – og de måtte gerne, da deres hund og kat var ældre og opdragede. Øv, hvor er det ærgeligt. Men Frederik og jeg vil have hund og det er vi opsat på – og så vil vi skabe et liv sammen, i en ny lejlighed, som kun vi har boet i sammen. Den er sprit ny og faktisk ikke engang færdigbygget endnu, men vi glæder os til sommer. Vi har derfor sat drømmen om at blive hunde-forældre på pause og må tænke fremad, på at til sommer kan vi skabe et liv sammen dér og kigge på andre hundehvalpe til den tid. Jeg håber at vi kan finde en lille sød, vuf som kan flytte med os ind i den nye lejlighed i Maj måned. Jeg drømmer om en blanding af en bichon havanais chihuahua, som Bentley også er – eller en shitzu eller en bomuldshund. Hvis der er nogle her, som ved at de har et kuld klar til Maj måned, så må i meget gerne kontakte mig, da vi er meget interesserede og forsat har aftalt vi altså SKAL have os en hundehvalp, når vi flytter ind. Skriv i Instagram DM.

Frederik er på forretningsrejse i London den næste uges tid, så jeg savner ham – og er nu ved at få helt styr på vores boligsituation herhjemme .. Her er et billede der siger nok <3

fie-larusen-ra3