Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har nogle tanker jeg vil dele med jer og faktisk også for at få jeres meninger på det. Den seneste stykke tid er jeg blevet tilbudt i alt 5 TV programmer, samt nogle talkshows og “piloter” (prøve optagelser) på min egen serie. 2 store kanaler har vist interesse i mit eget program, om mit liv og et andet har jeg valgt at tage til møde på, som er et program hvor jeg rejser rundt i verden og reagere til forskellige landes traditioner og levemåder. Det hele virker spændende og sjovt lige nu, så jeg går med tankerne om at dedikere mig hen til TV, ved siden af bloggen og musikken selvfølgelig. Jeg har altid bare set TV som sjov, men med alle de muligheder går jeg og tænker over, om jeg skulle gå i denne retning, sådan for real. Jeg har før lavet en Pilot med Boris, om vores liv men han valgte desværre at springe fra og så stod jeg der alene, hvor programmet om de to søskende ikke gav så meget mening mere. Jeg har faktisk overvejet programmer som Robinson, for at teste mig selv – og ellers andet Reality. Jeg har en del møder på TV-programmer i slut februar, hvor jeg er hovedpersonen i dem og jeg glæder mig til at høre hvad de præcise tanker bag er. Jeg elsker virkeligheden ved TV og at se det efterfølgende, det er sjovt at være på. Det kræver en personlighed og åbenhed at lave TV og de produktionselvskaber der henvender sig til mig, siger at jeg lige nu er det mest eftertragtede navn at få ind i diverse programmer, da jeg er så hudløst ærlig og selvom jeg kan virke som en bitch noglegange, så er det fordi jeg ikke pakker tingene ind eller har et behov for at slikke røv på nogle jeg ikke kan lide. Jeg er benhård og ærlig, men også kærlig og omsorgsfuld. Hvad synes I om mine tanker?

fie-laursen-blogging-her