Vælg en side

Sponsoreret af Eovendo – reklame links


Hey bloggen. Som jeg har skrevet om flere gange på bloggen, så bruger jeg Eovendo til at tjene lidt ekstra penge hjem hver måned, for jeg er altså den type piger der altid lige skal have en Baresso med på vejen og de kaffer bliver dyre i længden, så jeg synes det er smart at jeg bare kan tjene lidt hurtige, nemme penge hjem fra Eovendo som lige dækker mit forbrug af de ekstra, luksus goder i hverdagen. Hvad fanden er Eovendo, Fie? Det tænker i nok, hvis ikke i har hørt om det før, så derfor forklarer jer det lige.. Eovendo er et dealsite, hvor brugere optjener penge for alt, hvad de foretager sig (fx tilmelde sig nyhedsbreve, udnytte gode tilbud og skrave gratis skrabespil). Jeg tilmelder altid nyhedsbreve, det synes jeg er lettest, men det er jo forskelligt hvad man bruger sit account på at optjene points med. Man får bonus for at bruge aktiviteter og tilbud fra siden. Eovendo får nemlig betaling af samarbejdspartnere som deles af dig og så får du udbetalt din bonus som penge eller gavekort med ekstra rabat. Firmaet har eksisteteret i 5 år og har over 260.000 medlemmer, så det er noget i kan stole på og jeg kan stå indenfor det. Man får betaling for alt man foretager sig derinde, såsom også at deltage i konkurrencer – Crazy right? I tilmelder jer fx. en konkurrence, hvor i kan vinde noget og så ender i med måske at vinde en gave + i har tjent penge på at tilmelde jer konkurrencen? Hvis man er et aktivt medlem, får man dobbelt så høj bonus som basismedlemmer, så det er bare med at gå amok derinde.

Det er forskelligt hvad man vil bruge dine Eovendo money på, jeg er selv meget aktiv og de mest aktive medlemmer kan tjene op til 600.- kr på en måned, hvilket jo dækker lækre café ture, smoothies i byen og de lukseriøse goder der er rare at have. Som nedstående kan i se at jeg ELSKER café ture, så det bruger jeg mine penge på. En ting er sikkert babes, det er nemt at være med fordi man bare kan ligge i senge og fjolle rundt på sitet og så tjene penge. Jeg har jo et fuldtidsjob, så for mig er det bare lommepenge der er lette at hente og det kan i jo også bruge det til! Kys for nu, Fie

I kan tilmelde jer lige HER.

fie-laursen-blog-13