Vælg en side

Hey bloggen! Så blev det tid til lige at sætte sig og snakke lidt om Valentines Day, som jo var igår. Jeg elsker dagen – og jeg ved godt at mange HADER den og siger den er unødvendig, men jeg synes det er smukt at der er en dag, hvor vi fejre kærligheden. Frederik har nogle lange arbejdsdage, så jeg vidste at hvis vi skulle lave noget, så skulle jeg gøre det hyggeligt til han kom hjem, så jeg lagde en masse dyner og tæpper ud på gulvet foran tv’et, bestilte en helvedes masse kinesisk takeaway, både sushi, nogle risretter, forårsruller osv! Vi fik smovset maden i os, inden jeg nåede at tage et billede af det, hehe .. Vi lå bare og holdte om hinanden, snakkede og fik sagt, vi elskede hinanden selvfølgelig – og så spurgte manden så sødt .. “Skat, kunne vi måske se Champions League?”, først tænkte jeg “Eeeeej, vi skal se kærligheds komedie!”, men så tænkte jeg at Valentines Day jo ikke kun handler om pigen – og han havde været så sød og komme hjem med den flotteste buket blomster, trods hans tidspres med arbejdet, så vi satte kampene på og lå der, hvor vi holdte med hvert vores hold – og drillede hinanden. Efter kampen sluttede, lå vi lidt og snakkede og puttede – og så gik vi i seng <3 Det var en helt perfekt Valentines Day for mig!

f1

f2

f3

f4