Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har valgt at tage et ømt emne op, som egentligt når dybt ind i mit hjerte for tiden. Efter både Paradise videoer og billeder er kommet op har jeg fået mange kommentarer på min krop. Det gør sgu ondt. Ja, jeg er ikke en small. Faktisk er jeg en medium, hvis vi skal tale størrelser. Min krop svinger i vægt. Når jeg er lykkelig, så tager jeg lidt på, får lidt ekstra på sidebenene og en dobbelthage – og når jeg kæmper med noget ekstra kan jeg tabe mig uhyggeligt hurtigt. Vi alle har vores indre dæmoner og ting vi slåes med. Jeg har kæmpet med min krop og min selvtillid siden jeg var en helt lille pige og nogle drenge i klassen sagde “Ej, Fie spiser meget” og idag er jeg en sund pige, der spiser varieret men også er glad for søde sager. Jeg er stolt af jeg idag, tør at spise sukker, fedt og ikke tænker over kalorierne i det jeg spiser. Jeg havde en god træningsperiode da jeg kom hjem fra Paradise hvor jeg hurtigt tabte 4kg og dem er jeg ved at tage på igen, så jeg er på vej tilbage i det de fleste kalder “tyk” eller “chubby”, når i jo ser mig på Paradise videoerne / billederne. Jeg er ikke bange for at sige det knuser min selvtillid at se så mange kalde mig grim, tyk og utiltrækkende – Men jeg har tænkt mig at bruge det som motivation til at ændre fejlene. Jeg ved godt min krop bør strammes op og der er ting ved mit ansigt der betegnes som grimt, men jeg forstår ikke folks behov for at nedgøre, for at prøve at knuse en andens selvtillid. Da jeg modtog nedstående billeder på mail imorges sad jeg på mit køkken gulv i 15 minutter og stirrede ud i luften i frygt for når TV3 eller Paradise Hotel siden skulle dele dem, men istedet vil jeg se min frygt i øjne og selv poste dem her først. Ja, måske er jeg ikke perfekt her, men det er sådan jeg ser ud og jeg kan kun bruge det her som et “wake up call” og gå efter det udseende, jeg ved vil give mig min selvtillid tilbage.
Så til alle jer, der siger jeg er grim og tyk. #WatchMeChange

_o4d0493

_o4d0520-1