EFTER PARADISE DELTAGELSE – JEG HAR FORSTÅET I SYNES JEG ER TYK – Fie Laursen

EFTER PARADISE DELTAGELSE – JEG HAR FORSTÅET I SYNES JEG ER TYK


Hey bloggen. Jeg har valgt at tage et ømt emne op, som egentligt når dybt ind i mit hjerte for tiden. Efter både Paradise videoer og billeder er kommet op har jeg fået mange kommentarer på min krop. Det gør sgu ondt. Ja, jeg er ikke en small. Faktisk er jeg en medium, hvis vi skal tale størrelser. Min krop svinger i vægt. Når jeg er lykkelig, så tager jeg lidt på, får lidt ekstra på sidebenene og en dobbelthage – og når jeg kæmper med noget ekstra kan jeg tabe mig uhyggeligt hurtigt. Vi alle har vores indre dæmoner og ting vi slåes med. Jeg har kæmpet med min krop og min selvtillid siden jeg var en helt lille pige og nogle drenge i klassen sagde “Ej, Fie spiser meget” og idag er jeg en sund pige, der spiser varieret men også er glad for søde sager. Jeg er stolt af jeg idag, tør at spise sukker, fedt og ikke tænker over kalorierne i det jeg spiser. Jeg havde en god træningsperiode da jeg kom hjem fra Paradise hvor jeg hurtigt tabte 4kg og dem er jeg ved at tage på igen, så jeg er på vej tilbage i det de fleste kalder “tyk” eller “chubby”, når i jo ser mig på Paradise videoerne / billederne. Jeg er ikke bange for at sige det knuser min selvtillid at se så mange kalde mig grim, tyk og utiltrækkende – Men jeg har tænkt mig at bruge det som motivation til at ændre fejlene. Jeg ved godt min krop bør strammes op og der er ting ved mit ansigt der betegnes som grimt, men jeg forstår ikke folks behov for at nedgøre, for at prøve at knuse en andens selvtillid. Da jeg modtog nedstående billeder på mail imorges sad jeg på mit køkken gulv i 15 minutter og stirrede ud i luften i frygt for når TV3 eller Paradise Hotel siden skulle dele dem, men istedet vil jeg se min frygt i øjne og selv poste dem her først. Ja, måske er jeg ikke perfekt her, men det er sådan jeg ser ud og jeg kan kun bruge det her som et “wake up call” og gå efter det udseende, jeg ved vil give mig min selvtillid tilbage.
Så til alle jer, der siger jeg er grim og tyk. #WatchMeChange

_o4d0493

_o4d0520-1

116 kommentarer

 • Nadia

  Jeg kender dig ikke, men jeg kan kun sige (og beklager mit sprog) men FUCK dem der siger/skriver det! De er enten bare misundelige eller selv syge! Jeg harselv været enormt undervægtig, og der fik jeg også mange unehagelige kommentarer. Da jeg så blev normalvægtig, skulle folk også blande sig. Det er dem der er noget galt med, tro mig. Du har en fin og naturlig krop, og fortsæt endelig det liv du gø. Sund er mange ting, men det er i hvert fald ikke at være restriktiv. Så følg dine lyster, men selvfølgelig med måde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hvis folk kalder dig tyk eller chubby er det altså folk med anoreksi eller andet forskruet syn på kroppen. Du ser normalvægtig ud, og endda i den lavere ende. Så fuck folk der siger du er tyk. Jeg bliver lidt irriteret over at du nu tænker at du skal indordne dig deres kropsideal, for er det da ikke bedre at du er sund? Der er mange unge der følger dig, hvad med at vise at sådan som du ser ud nu er pænere end en stickfigure?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det her indlæg kom frem fra medierne og det gør mig ked af det.
  Kalder du dig selv tyk på de billeder, så har du et forringet syn på dig selv. Du bør ikke være et forbilled for andre, ikke på grund af din krop men på grund af dit syn på din krop :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kære Fie
  som en anden Mia skriver: “Du skal IKKE bruge de latterlige kommentarer som et wake up Call – du skal simpelthen sige SÅDAN ER JEG – jeg er helt almindelig og det skal eddermanma gøres normalt!!!”

  Jeg mener også personligt at du skal bruge din såkaldte ‘stemme i samfundet’ til at nå ud til alle de unge piger der ser dig som et forbillede, og forsøge at ændre opfattelse af hvad en idealkrop er. Nemlig til en krop der lige præcis som din krop, ER helt normalt.

  Det er helt fair hvis du ønsker at tabe dig (for din egen skyld) men husk for Guds ikke at glemme de folk som kigger på din krop, ser på sig selv og tænker “hvis Fie er tyk, så må jeg da være virkelig tyk”

  (til den anden Mia: håber det er okay at jeg har gjort brug af dit citat uden samtykke 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Fie. Er du ked af dine næse? Den ser vældig stor og uformelig ud. Lidt som en kartoffel. Kunne du finde på at få den gjort mindre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Syntes det er så ærgerligt at du ser dig selv som tyk. Det er du langt fra! Du er helt normal størrelse! Nu du er kendis skal du jo heller ikke ende med at sende forkert signal til dine fans, om at den størrelse du har er for stor. Vær et forbillede!
  Når det så er sagt, så er alle de andre piger på hotellet altså større end dig! No need to body shame your self.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej fie vil bare sige at du ser så naturlig ud!
  Den krop er den krop alle piger drømmer om men ikke tør sige , den har former og en selvtillid ! Og sundhed! Min personlige mening er at du ikke skal tabe dig ( self. Kun hvis du selv vil) men det skal inke være på baggrund af hates.
  Jeg er selv en pige med former og lidt ekstra , men har altid være en sports pige og det gør at mine ben er kraftige .
  Hold fast i den krop fie! Du er lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Jeg har nu læst dit blogindlæg og efterfølgende dine billeder, og kan ikke få det til at passe sammen. Du må da have lagt de forkerte billeder med i indlægget, for på de 2 der ligger der nu er du super lækker! Kan du evt markere hvor de ‘forfærdelige’ områder er, for selv ved at zoome har jeg ikke kunnet finde andet end en temmeligt awesome krop og dertilhørende. 😎

  Det er fint at spise sundt og motionere men hold dig venligst fra at tabe flere kilo – at dømme ud fra billederne er det virkeligt unødvendigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej fie
  Dem der siger du er tyk ved vist ikke at man tager 10 kg på når man bliver filmet og du er en rigtig smuk pige og så længe du selv er glad for din krop så Fuck hvad de andre siger jeg er selv overvægtig og er igang med at tabe mig der er røget 12 kg nu så er under 100 kg så jeg er ikke tynd men bliver jeg forhåblig med tiden og du virker også som en rigtig glad sød og udadvendt pige som er ærlig hvad man kan se og det har desværre med at bide en i numsen i sidste ende men sådan nogen mennesker som dig er nogen man skal holde på som venner for det er dem der er guldværd så husk på det næste gang nogen prøver at gøre dig ked af det og du er fantastisk

  Mvh Ditte fra Brøndby strand 😁❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tror jeg vil have du skal blive gal!!! Hvad bilder folk sig egentlig ind og sige sådan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Fie!!!! Hør her!!!! Nu må jeg simpelthen stoppe Dig!!! Du skal IKKE bruge de latterlige kommentarer som et wake up Call – du skal simpelthen sige SÅDAN ER JEG – jeg er helt almindelig og det skal eddermanma gøres normalt!!! Hvis folk skriver til dig duber tyk, så der noget helt galt i folks øjne. Du må være med til og sætte en stopper for det og være glad nok for den du er!!! Vis unge piger og drenge vi skal være glade indeni og stole af os selv!!! Uanset vægt!!! Du er i mine øjne tynd!!! Ja det blev lige et surt opstød til alle de kommentarer du har fået! Er der noget der er vigtigt idag, er det sgu og være glad. Du siger selv du tager lidt på når du er lykkelig – er det ikke positivt så? Fuck da hvad andre mener – du skal være stærk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Ej jeg er ked af, at høre hvor negativ respons andre har givet dig. Jeg blev tværdigmod overrasket og synes du så super godt ud i dine klip. Både ansigt og krop 🙂 husk det er din krop og du bestemmer hvordan du vil og har lyst til at se ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er PERFEKT!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Seriøst hvad er der galt med folk, nu skal de fandme stoppe. Jeg er ikke kæmpe fan, men føler et behov for at sige noget. Du er jo langt fra tyk eller noget i den dur. Du behøver ikke ændre dig fordi andre siger du skal, du ser sgu godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Jeg synes, du har en mega pænt krop! Ville ønske jeg så sådan derud 😉😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kære Fie.
  Jeg skriver normalt aldrig kommentarer på blogindlæg, men i dag synes jeg alligevel, at det er nødvendigt.
  Du er ikke tyk. Du er ikke grim. Du er ikke chubby. Der er ikke nogen, der skal prøve at fortælle dig andet. Du skal ikke ændre dig for andres skyld end din egen – og det er kun, hvis du selv synes, at det er nødvendigt.
  Du er perfekt præcist som du er. Hvor er jeg ked af, at vi lever i et samfund, hvor du/I/vi skal tænke sådan og snakkes sådan om.
  Kæmpe knus til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor er du tyk henne, Fie? Ingen steder. Du er ganske fin som du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Sophie

  Fie, der er vitterligt i n g e n, der har kommenteret, at du er tyk – og i hvert fald overhovedet ikke i det omfang, du beskriver her. Det er ikke andet end et sølle forsøg på (igen) at få opmærksomhed og medlidenhed. Bliver det aldrig gammelt for dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har aldrig nogensinde før kommenteret på dine indlæg – og jeg kommer nok heller aldrig nogensinde til det igen. Men når jeg læser dit indlæg får jeg lyst til at skrige: DU ER IKKE TYK, OG DU BEHØVER IKKE STRAMME OP!
  Jeg vil gå så langt som til at sige, at jeg synes du er virkelig slank og har en meget flot krop. Og jeg mener det. Der er INTER i vejen med de billeder du viser. Det håber jeg at du inderst inde godt ved.
  Hvis du ønsker at træne og stramme op, så ønsker jeg dig alt held og lykke – der er intet i vejen med at ønske at være den bedste version af sig selv. Men du SKAL vide at vi er mange, mange flere, der synes du er så flot og slank. Du må ikke få et medieforskruet billede af din egen krop. Jeg LOVER dig, du har intet at skamme dig over!
  Du skal vide at jeg selv (og flere tusind andre) ser sig i paradise tirsdag til torsdag og ikke tænker ét eneste ondt ord om din krop – tvært i mod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia bjerg

  Du er slet ikke tyk du er smuk og køn som den pige du er du skal ikke tabe dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia bjerg

  Du er slet ikke tyk du er smuk og køn som det pige du er du skal ikke tabe dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Fie…lyt engang….?

  1. Smid vægten ud
  2. Folk der snakker grimt om dig/andre har det skidt med sig selv og ikke dig.
  3. Du er ikke tyk, grim eller noget negativt tredje.
  4. Ens vægt er som livet…nogle gange går det op og andre gange ned… og det er helt fint. 🙂

  Og til alle jer haters…. Kig på jeres eget spejlbillede engang… kig grundigt…. er du perfekt? Nej vel… stop med at dømme og nedgøre andre. Der bliver du hverken pænere af eller en bedre person af. Lad alle være frie og se ud som de vil. !!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ester

  Fie, du er overhovedet ikke tyk! Kropsidealerne i Danmark er bare blevet tårn høje. Hvis folk synes du ser tyk ud, så er de fandme blevet påvirket af alle de sindsyge kropidealer. Det er intet galt med din vægt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Mega fedt at du ture at lave sådan et opslag, hvor at du åbner op om dit selvværd og forklarer hvad folks kommentarere kan gøre ved en. Men jeg synes ikke at du skal ændre dig bare fordi at andre skriver det. Så dit “#WathcMeChange” synes jeg giver et forkert signal. Det virker som om at du ikke er stærk nok til at være ligeglad med andre og derfor vil tabe dig, som om at du skal bevise noget for andre. Du er skide smuk som du er, og jeg synes det er forkert at du har ladet andre folks meninger påvirke dig, og at du nu har “lyst” til at tabe dig, og måske føler du det som værende en forpligtelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er helt vildt hvordan folk slet tænker over hvordan det kan skade dem de gør de imod. Det kan godt være det er en sjov lille ting, men nå man står i det og for sådan noget at vide, så er det ikke en sjov lille ting det er noget stort som man kan gå og kæmpe med! SUPER SEJT at du tager det op, det sol næsten ingen tør at snakke om! Stor respekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank

  Hvordan tror du selv de mennesker som skriver tavlige kommentarer ser ud? Du skal bare være dig og du er god som du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  For Guds skyld – du er ikke tyk og klam! Du er helt normal. Lad ikke folks kommentarer gå dig på, du har IKKE behov for “at blive strammet op” <3 Samfundet er forskruet på det punkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Hej fie.
  Det er sygt mærkelig for mig, at skrive. For jeg hae egentlig aldrig haft noget forhold til dig.
  Men jeg har set paradise; og griner seriøst over dig og dine udtagelser, det er herre sjovt når du lukker en eller anden joke ud. (Disney kjole f.eks)

  Men jeg synes din krop er utrolig smuk. Er selv en xs/small. Men gad sgu godt have din krop! Synes den er så perfekt naturlig også har du jo en gid bagdel os 🙈🙈🙈.

  Jeg har ændret mit syn på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du er smuk!
  Lad aldrig nogen fortælle dig andet. Du skal ikke ændre på din vægt eller dit ansigt!
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg er ked af du skal svines sådan til! Du er overhovedet ikke tyk på nogle måder! Du er helt perfekt som du er Fie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Får helt ondt i maven når jeg læser det her! Du er IKKE tyk på nogen måde. Du må aldrig lade nogle små børn påvirke dig på den måde, du ser godt ud, (og sund ud). Har set dig på tv også og nej du er stadig ikke for tyk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hey Fie❤️ Syntes du er en utrolig smuk pige og kan slet ikke forstå at folk syntes du er tyk? Du skal bare være dig selv, og ikke lade andre påvirke dig, til at gøre noget. Elsker dig❤️ Du er så f*cking dejlig💞💫😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine B.

  Undskyld mig med hvad f*ck er der galt med verden i dag når en pige med Fies krop skal føles sig tyk og få hadske kommentarer?
  Jeg er en gammel tyk kælling på 38 men jeg har to døtre som jeg da godt nok vil forsøge at skærme mest muligt for alt det crap det lyder til, I unge mennesker skal lægge ører til.
  Det er direkte sygt at gå op i andre menneskers kroppe, uanset om de så ER tykke eller ej, og personligt ville jeg se mig selv som lidt af en MILF hvis jeg havde en krop som Fie.
  Få et liv alle jer som hater på Fie eller andre, se indad og fyld jeres liv med gode ting.
  Og Fie: jeg synes stort set du og reality repræsenterer alt hvad der er galt i den moderne verden, men derfor har du saftsusemig ikke fortjent at have det sådan, især ikke når du har en smuk krop.
  PS. Jeg ville ønske du ikke lagde dig under kniven, det kommer ikke til at gøre dig mere lykkelig og spørg lige dig selv om hvorfor du egentlig gør det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Du er på ingen måde tyk. Men du er pisse dum at høre på. Er så glad for at du ikke skal være med hele seasonen 😊
  Du tror selv du er så vip. Men det vigtigste er vel også at tro på sig selv. Hold du dig til dine blogge. Så længe vi andre slipper for at se dig i TV 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Fie, du er på ingen måde i nærheden af at være tyk. Når jeg ser på billederne, ser jeg en smuk og slank pige, du er så stærk. Folk vil altid finde fejl ved en, lige meget hvor meget man prøver at ændre på sig selv, du skal ikke lade det komme ind til dig. Du er smuk som du er ❤ synes kun det klær dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal sgu’ da ikke ændre dig, bare fordi der er nogle børn (folk under) 18, der ikke kan holde deres mening for dem selv.
  Du skal gøre det for din skyld, og ændre de ting du selv synes skal rettes op på. MEN ALDRIG fordi der er andre mennesker der skriver dårlige ting – kun fordi de aldrig har lært (af deres forældre) at opføre sig overfor andre, som de gerne selv vil behandles. #smårøvhuller #sorrynotsorry

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kære Fie
  Jeg føler så meget for dig lige nu. For er der en ting du ikke er, så er det tyk/chubby! Du er helt perfekt som du er. Kan slet ikke forstå at folk siger du er tyk/chubby, for så har de tydeligvis ikke set en person der er det! Jeg blander mig normalt ikke i noget overhovedet, men det her går mig virkelig på, fordi det kan godt være at du har vejet et par kilo lindre engang, men 4 kilo fra eller til er jo ikke vigtigt når man stadig er så fin som dig! Hvis du er tilfreds, er det synd at begynde at ændre dig selv og ‘bukke under’ for dem som siger du er tyk/chubby og burde tabe dig! Håber inderligt at du gør det der gør dig tilfreds og ikke tænker på hvad andre mener❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er ked af at folks ord har ramt dig så hårdt, at det går ud over din selvtillid. Fordi det handler jo bare om at have det godt med sig selv og sin krop. Størrelse small eller Xlarge. Hvis man er glad, kan andre så ikke også bare være glade på ens vegne? Jeg håber du kommer op med humøret, og finder fred med din krop præcis sådan som den ser ud. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dicte

  Jeg syntes du er skide smuk. Uanset om du vejede 100 kilo eller om du kun vejede 30 kilo. Du virker som et rart menneske der kan tage de seriøse emner alvorligt men stadig kan tage en god joke. Meget af min inspiration kommer fra dig. ELSKER DIG!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Du skal ikke tabe dig.. din krop er sund! Hvis du ønsker at ændre noget. Så stram op! Hvis man kalder dig tyk. Var der jo nogle af os andre der skulle kaldes flodhest?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Vent, vent, vent!! Du er overhovedet ikke i nærheden af at være tyk eller chubby. Du er lige som DU skal være – folk der siger andet, er helt ude i hampen. Jeg synes ikke du skal kæmpe en kamp, for at en flok med mindreværdskomplekser, kan fortælle dig at du at du er fin slank. Sandhed er, de vil altid finde fejl ved dig. Jeg er heller aldrig selv enig med dig i dine udtalelser – men én ting er sikkert, du er IKKE tyk eller chobby. Du er smuk 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamil

  Synes det her opslag er enormt forstyrrende og trist :/ tror hellere du skal arbejde på din mentalitet/psyke end på din krop. Du er jo på absolut ingen måde tyk på de her billeder, du ser tværtimod bare tynd og sund ud. Hvis det her er tyk, så er jeg godt nok en kæmpe og det samme er størstedelen af befolkningen og DET ER JEG ALTSÅ IKKE? Jeg er sund og rask og vejer hvad jeg skal. Ærgerligt du lader små børn bag en skærm påvirke dig så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Undskyld mig.. men hvor i alverden er du tyk hende? Finder det egentlig en lille smile stødene overfor os, som rent faktisk har ekstra kilo at kæmpe med, at piger som du bliver kaldt tyk!
  Du er ikke tyk, du er præcis som du skal være!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Din krop er overhovedet ikke slasket eller tyk, du er slank.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna

  Jeg kommenterer ALDRIG!! MEN!!
  Jeg bliver så vred! Fie!
  Du.er.ikke.tyk.! Du.er.ikke.chubby.!
  Som du selv siger, så er du en str. medium!! MEDIUM!!
  Lad nu være med at tro/sige/se, at du er NOGET andet end fuldstændig normal – og efter min mening, slank!! Og ikke mindst, flot!!
  Jeg er en str. 40/42 (L/XL) og GU er jeg ej tyk!! Dem, der siger andet, har et fuldstændig forskruet syn på (kvinde)kroppen – og UANSET hvad, så er det MIG, der bor i min krop og andre må passe deres egen – jeg skal nok passe på min!
  Fie. Spis du sundere, træn du hvis du selv føler at det giver dig noget godt, men for din egen skyld og ikke andres!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  CHUBBY? Søde skat, du er en flot ung pige der bliver hurtigt nedgjort på de sociale medier, og det er fuldstændig latterligt! Du er overhovedet ikke i den overvægtige klasse.. og synes det en skam at du vil ændre på de “fejl” folk pointere!

  Hvilke fejl? Du er jo så smuk.. kan slet ikke sætte mig ind i folks negative tankegang omkring dig på nogen punkter…

  Jeg håber bare at du gør det for dig og ingen andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fie, du har en flot krop! Og du behøver slet ikke tabe dig. Jeg synes også selv, at jeg var for tyk, og begyndte derfor at træne, og det har gjort at jeg har strammet min krop mere op, og jeg er SÅ tilfreds nu, det var hvad min krop trængte til! Og jeg kender det alt for godt, det med at man hurtigt taber kilo når man har det dårligt og så tager dem ligeså hurtigt på igen, når man bare er lykkelig!
  Du er for sej og ikke lad andre mennesker ændre dit syn på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Synes det er for åndssvagt du ser det som et wakeupcall til at du skal stramme op. Din krop er perfekt som den er, lad være med at underlægge dig samfundets normer om den ideelle kvindekrop. Du er perfekt ligemeget hvor meget du vejer, så stop med at lytte til kommentarer og samfundets forventninger og elsk dig selv istedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvad snakker du og folk om???? Du er SLET IKKE tyk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Men du er jo overhoved ikke hverken tyk eller chubby! Din størrelse er helt perfekt og normal <3 – Tror bare folk har brug for at bitche uden grund nogle gange..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line h

  Fie, fie, fie. Du har en krop de fleste piger drømmer om. Tab dig endelig ikke, du er så smuk og kan sagtens få et par kg mere på uden at være nær noget der ligner en overvægt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ER ikke tyk! Du ser sund og rask ud! Folk siger kun at du er tyk fordi de ved at de kan ramme dig. Nej du er ikke skinny mere. Men du er helt normal og slank. Du skal ikke ændre dig fordi nogle tabere med elendigt selværd mener at du ikke lever op til deres krav. Du ER perfekt som du er Fie TRO mig!! Xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  DU ER SÅ SMUK OG DU ER HVERKEN BUTTET ELLER TYK. Du har den flotteste smukkeste krop og udseende ,lad ikke andre tag din selvtillid og selvfølelse,det er livet alt alt for kort til. Det vigtigste er at man har det godt med sig selv uanset størrelse og form,så længe det ikke går udover dit helbred mht fedt.
  🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej Fie. Du er ikke den tyndeste pige på paradise, og hva så du er et symbol på den almindelig krop og at det er okay ikke at være 18 år og have den fladeste mave i verden. Jeg blev så glad da jeg så dig i den mavetrøje og var ligeglad med de ekster kilo. Jeg føler at jeg er smuk selvom jeg ikke har den fladeste mave nå du gør det samme. Så lyt ikke til alt det lort folk har at sige om dig, for du er lykkelig og smuk og det er det vigtigste. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig der er træt af at folk ikke bare lytter til sig selv

  Jeg har dog aldrig hørt noget så latterligt. Din krop er fin som den er. Du er overhovedet ikke tyk. Lad nu for helvede dig selv være glad!!! Hvorfor føler du et behov for at ændre dig, når, du selv siger du har det godt? Vær nu bare ligeglad med, hvad andre synes om dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Og det “værste” ved , at du bliver kaldt alle de ting er , at du på ingen måde er tyk! Herreste gud! Hvad sker der for mennesker og deres behov for at nedgøre andre nu til dages .. av i min sjæl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fie, ærligt så synes jeg din krop er flottere end nogensinde. Du ser skøn og dejlig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G

  Okey, stop stop stop stop! Er der er nødbremse eller noget? Du er virkelig ikke tyk Fie, du ser smadder godt ud, og det er jeg sikker på at Frederik også synes. Søde Fie.. Du er ikke tyk. Men jeg kan godt “sætte mig ind i” hvad du selv ser og føler. Jeg har også været der, anorexi, bulimi you name it.. Det er printet ind i ens hjerne, at ens krop aldrig er god nok. Ja det er hårdt.. Jeg fik selv en kæreste for 6 måneder siden, jeg har taget 6 kilo på, men jeg er lykkelig, og det har jeg lov til at være. Jeg har accepteret de ekstra kilo, og prøver nu bare at tænke mere på hvad jeg spiser.. Du er ikke tyk, du er ikke grim, du er præcis sum du skal være! Jeg vil ikke sige at du er perfekt, fordi det er der heldigvis ingen der er 😉
  Jeg synes du er smuk, og har altid beundret dig, både igennem dine op og nedture.
  Elsker dig, knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg kommenterer normalt ikke herinde på din side. Men hvis der er en ting du ikke er, så er det tyk. Folk skriver det kun til dig for at få dig knækket, og fordi du giver udtryk for, at det rammer dig. Du er ikke tyk, og det bliver du nok heller aldrig. Du er en ganske almindelig bygget pige, og det er helt okay. Du er også okay selvom du vejer 10 kg mere, eller 10 kg mindre.

  Lad være med at tab dig bare fordi andre synes du er tyk. Tab dig fordi du har lysten til det, og fordi du vil gøre det for DIG og din krop..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg kan ikke forstå hvad der er i vejen med de billeder – du ser helt normal og naturlig ud, det er der ingen skam i!
  Jeg syntes virkelig at fotografen har fanget dit blik rigtig godt på de billeder – de er endnu flottere end de billeder du fik taget da du var med sidst. Billederne virker meget mere naturlige og ikke ligeså opstillede og anstrengte (og så klæder den brune hårfarve dig virkelig, wow!) At skrive at en medium er tyk er ikke rigtigt, og der er ikke noget der bør ændres ved din krop, for den er din og ingen andres.
  Jeg blev lidt ked af at læse dit indlæg, for det virker meget som om, at du undskylder for den krop du har og fortæller, at du vil lave den om på baggrund af andres udtalelser, hvilket virker som et rigtig usundt grundlag for en eventuel forandring. Jeg kan så godt lide når du sætter dig i respekt med din “tag mig som jer er” attitude.

  Hav en rigtig god aften Fie, og hold lidt igen med at være for hård ved dig selv – vær glad for at have en sund og velfungerende krop, som passer på dig hver dag. Din krop er simpelthen så flot og det skal ikke være noget så fattigt og tomt som et tal på en vægt der skal ødelægge dit humør.
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Smukke Fie <3
  Jeg forstår ik i min vildeste fantasi, hvordan nogen kan kalde dig tyk?! jeg er i chok! Du er vildt smuk, og har en lille smule kvindelige former – smukt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg skriver normalt aldrig kommentarer, men bliver nødt til det her.
  Der er absolut intet galt med din krop på disse billeder!! Du ligner en sund og rask ung kvinde. Du ser hverken tyk, chubby, overvægtig eller fed ud. Der er så mange, der ville være lykkelig over den krop.
  Hvis folk sviner din krop til ud fra disse billeder, har de et utrolig usundt og farligt syn på, hvordan en kvindekrop skal se ud eller også Hater de, fordi det desværre er blevet “populært” at hate på dig og dit brand, hvilket self er super ærgerligt, men det siger ærligt talt mere om dem end dig.
  Jeg skal ikke diktere, hvordan du skal se på nogen måde, men hvis du vil tabe dig, snakker vi ikke mange kilo, for du ser fuldstændig sund og pæn ud der. 🙂
  Hilsen hende, der ville elske at kunne passe en medium.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du ligner en small på de her billeder og alle dine billeder generelt. Og hvis du bruger medium er det totalt ligegyldigt for du har en smuk krop. Du er langt tyndere end de fleste, og jeg tror for at være ærlig at folk kun kommenterer som de gør fordi det er dig. Enhver anden pige med en krop lig din ville få en masse rosende ord med på vejen, så tror ikke du skal tage det så tungt. Det er nok mere et imageproblem lige du har, som måske er uretfærdigt, men også sindssygt svært for dig at slippe af med. Men din krop er perfekt og slank – også på de her billeder! Der er virkelig ikke mange piger som kan få så små lår som dig lige meget hvor meget de træner og går på kur. Og jeg har ikke hørt/set nogle skrive negativt om din krop, så tænker også det er en forholdsvis lille gruppe der er enig med dem – de fylder måske bare meget på nettet eller hvor du nu har set deres kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice

  Jeg synes ikke du er tyk jeg synes du er lige som du skal være altså jeg er undervægtig men du er ligesom du skal værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Wow, wow, wow. Stop. Der er intet chubby eller i nærheden af være tykt ved dig. Du har en sund og smuk krop Fie. Jeg synes på ingen måde der er behov for at du skal tabe dig eller gøre noget som helst ved din krop. Elsk dig selv som du er og så op i vejret med andres mening!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Fie, du er på ingen måder tyk, overvægtig eller hvad harers kalder dig. De billeder du ligger op på indlægget er endda super gode og der er ikke noget der sidder forkert 😍 synes du skulle have lidt love herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Fie

  Jeg forstår godt, du ikke kan undgå at lytte til de kommentarer folk kommer med. Men du er lige som du skal være på de billeder! Smuk og naturlig. I stedet for at tabe dig, skal du da hellere bruge din energi på at være stolt over alt hvad du har opnået. Der er så mange på din alder der ikke har opnået bare en brøkdel af det du har klaret. Og det er sgu da mere værd at bruge energi på, end at lytte til hvad folk du ikke kender mener om dig og dit udseende!
  Hvis man ikke har noget godt at sige, skal man holde mund i stedet! Andres holdninger til en er spild af tid. Du skal kun tabe dig for din egen skyld – ikke andres. I min optik er du smuk som du er, uanset din tøjstørrelse. Det er bare et tal!
  God aften, Fie! Være stolt af dig selv. De billeder skal du ikke på nogen måde skamme dig over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvorfor skal andre definere din skønhed? Hvis vi skal bruge termen tynd/tyk, så ligger du overhovedet ikke til den tykke side. Du er en flot kvinde. Lad ikke de idioter komme under huden på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Hampel Goth

  Kære Fie
  Du skal ikke ændre ligesom du citere med “watch me chance” – istedet for det, burde acceptere dig selv og være glad for din krop. Det ville give budskabet som du deler så fint her med at du ikke tænker på kalorier. Ingen af os er perfekte og det synes jeg istedet du skal ligge dine kræfter, energi og fokus i. Mange unge piger er usikre over deres kroppe og derfor nedgør de dig for at fremhæve sig selv og deres mindreværdskomplekser. Istedet synes jeg du skal hylde kvindekroppen og hvor forskellige vi er. Du er ligesom du skal være, husk på det. Peace!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Roksana

  Ejj jeg synes din krop er god, den er iverflad ikke tyk du har virkelig god form i forhold til din højde og alt det der så Fuck dem der siger at du er tyk fordi det er du jo ikke, det kan godt være st du ikke er smal men det er lige meget hvis størrelse M betyder tyk så betyder det st jeg er også tyk. Forstå ikke folk der ikke kan leve sin egen liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Åhh Fie altså! Du skal absolut ikke tage dig af de tabere der skriver du er “tyk” og hvad de ellers skriver! Jeg syntes du har en virkelig pæn krop og jeg ville dø for og få en krop som din og kunne have en str. Medium på.. jeg er også igennem hele min opvækst blevet kaldt for tyk osv. Så ved præcis hvordan du har det! Jeg syntes det er forfærdeligt at mennesker kan synke så lavt!
  Så alt i alt Fie, så vil jeg bare sige at jeg syntes du har en rigtig flot krop (er ikke til piger skal det lige siges) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Kunne du ikke tage den hate til dig i stedet, hvor folk sviner dig til for at være led?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Amby

  Søde<3 jeg har sgu heller ikk for meget selvværd eller selvtillid ang mig og min krop/udseende, og jeg får mega tit at vide "ej det forstår jeg slet ikke at du syntes for du er jo tynd" og "ej du har altså en mega pæn krop" men det hjælper ikk, men alligevel så… Fie du har verdens skønneste krop og du er sådan en sej pige, og jeg ved godt at du ikke tænker det, for det tænker jeg heller ikk til det hate jeg får, men de er altså bare nogen jaloux bitches luv u<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Fie, du er ikke tyk!!! Kan simpelthen blive så ked af det når jeg hører at nogle mennesker skriver til dig for at pointere, at de synes du er tyk. For det er du ikke. I mine øjne har du en meget meget smuk krop, som jeg selv ville være meget glad for at have. Du må ikke lade sådan nogle dumme og slet ikke sande kommentare, gå ud over din selvtillid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg bliver simpelthen så rasende over, at der findes mennesker, der sidder og skriver sådan noget til ting til folk. Din krop fejler INGENTING! Du er da på INGEN måde tyk! Ikke engang i nærheden. Det er virkelig langt ude!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  WHAT? Du jo så slank, tynd og så hamrende flot! Husk på selvom det er skide svært, men at folk med så ondt i røven skriver det simpelhen fordi de har dårlig selvtillid. Tit er det de lidt “halv buttede” der skriver folk er tykke. Ikke tag dig af det, selv et lille barn kan da se du er så flot og slank? Ik tag dig af det. Du er så smuk og unik lige som du er💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg tror folks billede af hvad tynd og tyk er, er fuldstændig forvrænget…. du er på ingen måde tyk eller chubby! Hvis du går under kategorien tyk så har vi da et seriøst problem herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Fie, helt objekt fejler din krop INGEN TING. Jeg er overbevist om at folk siger det fordi det er det nemmeste…. Man kan vel egentlig kalde det voksenmobning – eller mere passende offentlig mobning, for det er i bund og grund hvad det er.
  Jeg synes du er en interessant person med en spændende og stærk personlighed. Sådanne mennesker er jeg TOSSET med.
  En skam at vi to på nogle punkter lever to vidt forskellige liv, jeg tror at vi ville komme godt ud af det sammen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Tyk hvor? Lave hvad om?
  Du ser brand hamrende godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg synes det er syndt at du er kommet frem til den konklusion, fordi der er ikke noget i vejen med dit udsende. Så længe man har det godt i sin egen krop og er sund og rask, så er alt vel godt. Andre er da fuldstændig ligeglad med hvordan du ser ud, de kommentere da bare for at få dig til at føle noget omkring dig selv, som du som udgangspunkt ikke gjorde, eller i håb om at få det bedre selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ændre dine fejl? Du skal være stolt af den du er, og ikke mindst motivere andre til at være stolte af sig selv og sin krop. At andre siger grimme ting om en, betyder ikke at det er sandt og at man derved skal ændre sig<3. Du har en krop og et liv som mange unge piger ser op til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Søde Fie. Du er på ingen måde tyk! Du er hvad man ville kalde ‘normalvægt’. Du ser super flot ud på billederne. Grunden til de mennesker taler ned til dig, er ikke fordi der er noget galt med dig, men fordi der er noget galt med samfundet. Åbenbart er man ikke smuk, hvis man ikke har en heeelt slank krop som modellerne. Men det passer ikke. Du er smuk som du er Fie, og du skal ikke tabe pga. nogle dumme kommentarer. Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er overhovedet ikke tyk, du har en perfekt krop! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fie, du er jo ikke tyk! Folk der påstår noget andet er enden misundelige eller behov for at hakke ned på andre, for at få det bedre med dem selv.
  Elsk din krop. Hvordan skal andre elske den, hvis du ikke elsker den selv?
  De bedste hilsner Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cille

  wauw fie pigen – bliver nød til at sige uden at have læst hele dit indlæg, og derudover aldrig har skrevet en kommentar til nogens blog før hah – men at du da på ingen måde er TYK ?!?!? og hvor er det ærgeligt, at vi efterhånden har fået et så forskruet billede af den perfekte krop. Hvad er den perfekte krop i bund og grund – efter min optik syntes jeg det er en sund krop og et glad sind, som ikke laver en masse regler for sig selv om, hvad den må indtage og hvornår den må og generelt bliver fanatisk. Du er en smuk kvinde som har et naturligt forhold til mad, derudover elsker jeg, du også tør stille dig frem uden lyset er helt perfekt, uden at have taget et hav af make-up eller det perfekte outfit på (selvom du self. også kan gøre det, og hvilket du self. også skal) – hver gang og bare være dit naturlige jeg. TAK for det, og bliv ved med det! og luk folks negative kommentarer ude. For jeg savner virkelig meget det som du viser, fra andre bloggere og instagrammere, og for mig tror jeg faktisk det er en af de største grunde til jeg følger din blog.
  Bliv ved med at turde at vise dit ærlige jeg – du er smuk som du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella Petersen

  Jeg kan ikke se nogen fejl på din krop? Fuck de negative kommentarer! Fokuser på de positive!..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Du jo ikke spor tyk! Tværtimod! Du behøves ikke at tabe dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnethe

  Du er på ingen måde tyk! Du har en sund krop, hvor du før har været for tynd hvis du spørger mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Kære søde Fie! Du ser helt almindelig sund ud. Du er hverken til den buttet side eller den tynde side. Du har en smuk naturlig slank kvindekrop!
  Hver stolt! Du ser jo skøn ude kære.❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym C

  Hej søde Fiepigen!
  Jeg ville gør alt for at have en ligeså smuk krop som den du fremviser på billederne! Jeg forstår ikke folk, der har sådan et behov for at nedgør andre, Men fokuser på de positiv ting istedet. Og hvis du er tilfreds og glad, er det så ikke det? Du er kommet til verden for at gøre dig selv glad og ikke andre! Husk det smukke Fie!
  You strong Girl!
  Knus C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym C

  Hej søde Fiepigen!
  Jeg ville gør alt for at have en ligeså smuk krop som den du fremviser på billederne! Jeg forstår ikke folk, der har sådan et behov for at nedgør andre, Mem fokuser på de små positiv ting istedet. Og hvis du er tilfreds og glad, er det så ikke det? Du er kommet til verden for at gøre dig selv glad og ikke andre! Husk det smukke Fie!
  You strong Girl!
  Knus C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PH

  Så hellere være lykkelig og have lidt mere på siderne end at være ulykkelig og tynd 😎 man er som man er og du er smuk om du har taget på eller ej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Håber da godt nok, at dette er en eller anden twisted joke. Du er jo på ingen måde i nærheden af at være tyk eller chubby, og det kan alle se. Til gengæld vil dette blogindlæg få små piger til at få et helt forkert syn på deres krop, og synes at de er “tykke”, selvom de slet ikke er – tak til dig. Jeg troede, du ville være en rollemodel. Men nej, du fucker med unge pigers selvbillede, bare fordi du er usikker omkring dig selv. (Eller måske mangler du bare lidt opmærksomhed?)
  Det er ikke okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Fie.
  Forstår ikke de folk der siger du er grim og tyk for det er du bestemt ikke. Dem der siger det om dig, må virkelig selv have det dårligt selværd. Som kun for det bedre af, at svine andre folk til. Du er pefekt som du er. Men ved også hvordan du har det. Igennem hele min skolegang blev jeg udelukket for fælleskabet, fordi de syntes jeg var for tyk og for grim. Jeg var rigtig ked af det i lang tid. Men nu tænker jeg fuck dem, hvis alle havde den samme størrelse og det samme udsende, var der jo kedeligt. Vi er dem vi er og det er det, der gør os speciale. Så Fie pigen, du er smuk som du er både dit udseende og din personlighed.
  Så fuck dem der taler grimt om en, de er ikke noget værd. Vi er meget mere værd end dem. ❤☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvis du er tyk så er jeg da gigantisk og jeg er da helt normal at se på. Du er super skinny i PH og din krop var da to die for. Når man er en kvinde er det vigtigt at det kan ses på formen. Talje og hofter er da et must på en krop.
  Hold da op hvor er folk bare misundelige på din smukke body! Please dont listen to them.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du er overhovedet ikke tyk Fie! Jeg forstår slet ikke hvordan folk kan sige det om dig, for det passer i hvert fald ikke!🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Ved du hvad Fie? Du ser pisse godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Fie
  Jeg vil altså bare lige sige – du er IKKE tyk! LANGT fra! Du er en flot pige! Hver stolt af dig selv 🌸
  De bedste hilsner
  Mona

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MYD

  jeg syntes ikke du er tyk, jeg syntes du er alm. der mange der tror str. 34-36 er det shit. anyway jeg vil nok havde valgt et sæt bikini med høje talje hvilket vil havde givet dig,( the hourglass figure) du ser godt ud, og flot farve du har valgt i bikini 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Og det er sådan noget der, der får os andre til at hade os selv endnu mere. Jeg er også selv en str. M, nogle gange L men kun fordi jeg elsker når striktrøjer er store og dejlige haha. Jeg har selv taget en del på, og har selv altid hadet min krop, selv da jeg var undervægtig. Men DU er jo ikke tyk!!! Årh jeg fatter simpelthen ikke at folk bliver ved! Piger som jeg, ville give SÅ meget for at se ud som du gør, i den der bikini… Stop stop stop! Jeg brækker mig simpelthen over at man skal gå og kalde en som dig for tyk! Haha, jeg er fandme en flodhest så! Selvom jeg som sagt også er en str. M, så har jeg ikke engang lyst til at iføre mig en bikini!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Fie
  Når jeg sidder og læser dette, og ser dine billeder tænker jeg “ Hvem kan dog finde på at kalde dig Tyk?”
  For du er som du er, og andre er som de er. Det ville jo være mærkeligt hvis vi alle var ens.
  Og hvis der er noget du ikke er, så er da at være tyk!
  Jeg syntes at du skal være glad, og nyde din krop som den er. Og så bare lade vær at tænk på hvad alle hatersne de tænker om dig.
  Held og lykke frem over
  Hilsen Mathilde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jeg får virkelig ondt, Såen helt ondt ind i hjertet når jeg læser hvordan du skriver om dig selv.
  Du er IKKE tyk og du er IKKE grim.
  Er selv mor til en teenager pige og ved hvor ømt et emne det er.
  Lyt til en kvinde som der efter at have passeret de 30 når hun siger til dig, du behøver ikke ændre noget som helst søde pige. Du er helt perfekt ligesom du er ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du har en virkelig flot krop, og de mennesker der siger du er tyk, har bare ondt i røven. Du har en normal krop og er overhovedet ikke tyk eller buddet eller noget som helst!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Heyy Fie! Du skal bare vide at du overhovedet ikke er tyk på nogen måde, du ser rigtig godt ud, og efter min mening er det også pænere med lidt på side benene som du jo næsten ik har!!
  Du skal ikke lytte på dem der skriver det, det bare fordi du er et kendt ansigt og et nemt ofre at svine til (håber du forstår) – knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Du er på ingen måder hverken grim eller tyk. Du er ikke engang tæt på at være buttet. Det er en frygtelig tendens der er kommet med at man skal nedgøre hinanden på de sociale medier. Det er så forbandet let at være ond når man sidder i tryghed bag sin skærm.
  Du er en smuk, stærk, sej OG slank kvinde #stopbodyshaming

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Seriøst, tag dig fucking sammen. Du er nok det værste tilfælde af et “forbillede” jeg længe har set. Du får yngre piger til at føle sig tykke og forkerte hvis de er over en SMALL i størrelse. Skam dig din dumme tøs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Fie, du er ikke tyk, grim, og skal heller ikke tabe dig. Du er helt perfekt som du er! Vi bliver sat op imod et helt forskruet ideal, og det er ikke mange som både har “drømmekroppen” og samtidig er lykkelige… Jeg siger ikke at det er forkert at være slank og at have en tonet krop, jeg siger bare at det er lige så rigtigt og smukt at have en krop hvor man ikke nødvendigvis kan se ribbenene eller mavemusklerne.. haters gonna hate.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er ser SUND ud smukke. Du er slet ikke tyk. Al vind fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej, nu må du da lige stoppe! Det er sådan noget her, der er med til at give små piger spiseforstyrrelser. Din krop er hverken for tyk eller for tynd – du er helt normalvægtig. Men når du fatshamer dig selv og giver andre ret i deres (uberettigede) kritik af din krop, så får vi andre også et billede af, at vi er tykke. Not cool, Fie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Fie super godt opslag. Jeg syntes at du er perfekt og at du har en rigtig flot krop man skal elske sig selv som man er og det gør du, det gør dig til en utrolig god rollemodel og jeg støtter dig 100 %. Elsker dig ❤😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej fie du er ikke tyk!! Du er dejlig som du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min holdning et uanset hvem man er eller hvad man bruger sit liv på, så er der altid noget smukt ved en, og du ser smuk ud på billederne, lad vær med at lytte til folks negative kommentare, folk der har behov for at sige sådan nogle ting til andre gør det fordi de ikke selv er glade. Lyt til de positive ting, kig dig selv i spejlet og find mindst én ting hver dag som du kan lide ved dig selv. Livet er for kort til andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du er slet ikke tyk, tværtimod. Du har en smuk størrelse uanset om du er en small eller x-large. Synes du ser fantastisk ud og du skal tværtimod tabe dig, du har kæmpet meget og gør måske stadig, så at du er kommet i en medium er helt fantastisk og du skal endelig ikke falde tilbage i det du har været i. Har selv kæmper med spiseforstyrrelse engang, er lykkelig over at næsten at være på den gode side igen. Alle er smukke uanset størrelse og det er du bestemt også.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej fie
  Du er langt fra tyk, du er et kæmpe forbillede for mig, netop fordi du bryder det ideal der er i dag. Jeg støtter mig op af dig, istedet for alle de andre. Jeg begynder at acceptere hvordan jeg ser ud netop pga dig. Du må aldrig stoppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  WTF HVAD SKER DER MED UNGDOMMEN DU ER JO SLET IKKE I NÆRHEDEN I AT VÆRE TYK??!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  HVIS det der er at være tyk i nogens øjne så brude de fanme skamme sig gevaldigt!!!! Fie du er så meget smukkere når Du har det ekstra på sidebenene og at man kan se du er glad end når du er så tynd som man jo “burde” være. Misundelse er en grim ting, bare husk på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT STØRSTE SKO ØNSKE