Vælg en side

Hey bloggen! Jeg har før snakket om at få lavet bryster, men er hoppet fra pga. usikkerhed om forskellige klinikker. Jeg har endda været til konsultationer flere steder, men er blevet nervøs over ting jeg har læst på nettet. Lige nu holder jeg meget imellem Alleris Hamlet og Nygart – Jeg vil gerne have lavet omkring 400 ml, måske mindre.  Jeg er meget i tvivl om hvilket metode jeg ønsker, men jeg kan se på nettet at nogle får rigtig grimme ar og det vil jeg gerne undgå. Nogle har meget utydelige ar under brystet, hvilket jeg helst vil have – og så har jeg læst det er farligt at få lavet det igennem armhulen. Man kan skræmme sig selv helt ved at læse for meget i forums, måske … Jeg vil derfor skrive ud til mine læsere, om der er nogle af jer der har fået lavet brystforstørrelse – og gerne hvilken klinik og oplevelsen i havde der. Jeg er også interesseret i at høre om jeres forløb og hvordan det var efterfølgende (smertemæssigt osv). Jeg har besluttet mine skal laves omkring slut Maj, fordi der er jeg flyttet ind i min nye lejlighed i København, hvor min veninde Sophie er min nabo og min kærestes arbejde er 10 min væk, så der er jeg ikke helt hjælpeløs efter operationen. Jeg har besluttet at en dato og tid skal sættes på NU – Så for mig handler det bare om at høre om en masse forskellige steder og hvad der er bedst, både hvilken metode og hvilken klinik. Jeg håber nogle af jer kan hjælpe mig 🙂 Det er nemlig en rigtig stor ting for mig og jeg ønsker ikke at det skal gå galt på nogen måde!

fie-laursen-underwear2

fie-laursen-underwear