Vælg en side

Sponsoreret af Desenio


Hey bloggen! Mange har tit spurgt ind til inspiration fra min lejlighed og hvilke billeder det er jeg har hængende, så jeg tænkte at lave et indlæg dedikeret til jer om hvad der hænger på mine vægge. Jeg har haft disse billeder siden August, da jeg flyttede ind og gjorde lejligheden rigtig dreamy og girly. Nu er min kæreste jo flyttet ind og vi flytter snart i vores Københavner lejlighed, så jeg skal faktisk nu have bestilt noget lidt mere unisex hjem, der kan komme op og hænge. Men, jeg køber altid mine plakater og rammer fra Desenio, hvilket er et af de mest anerkendte firmaer, når det kommer til plakater. Alle køber stortset deres der og det er fordi det er så nyt og så moderne, man kan ikke andet end elske alt de har!  Her får i links til mine ..

KATE MOSS (HER), FINGER (HER)

post3

post5

Prada er klart min favorit og den skal også med i den nye lejlighed – Jeg vil nok have den på mit kontor eller i vores walk in closet! (KØB HER)

post1

1. HER, 2. HER

post2