Vælg en side

My Life As Eva – Det er en bog skrevet af en Youtuber, som jeg følger lidt med i noglegange. Jeg elsker at læse biografier så nu skal jeg have snuden i hendes! Jeg er så nysgerrig en person og elsker at høre andre menneskers historier, specielt folk i samme univers som mig. Har i læst bogen? Jeg er vild spændt. Mit næste ‘Youtube-bog-køb’ bliver Trisha Paytas bøger, dem kan i købe HER.

Køb bogen HER.

1

Become – Denne bog er ligesom den nederstående, også poesi. Jeg elsker selv at skrive digte og drømmer om en dag at udgive en lignende bog, med de digte og tanker jeg selv har skrevet ned igennem årene. Jeg har faktisk ikke hørt meget om denne, men synes den så spændende ud da den handler om udvikling. Jeg håber Emery Allen kan overaske mig! Bogen købes HER.

2

Soft Thorns – En bog jeg længe har ønsket mig og egentligt burde have købt for lang tid siden, da jeg altid har søgt efter Bridget Devoue Quotes på nettet. Hvis i googler navnet/bogen, så kender i nok en del af disse citater. Det er digte og smukke sætninger, som er inspirerende og stærke. Jeg glæder mig til at sidde med bogen i hånden og mærke poesien suse igennem min krop, i kuldegysninger. Køb bogen HER.

3