Vælg en side

Hey bloggen. Mange af jer har spurgt ind til igår og efter jeg udtalte at jeg fortrød min deltagelse har folk også spurgt ind til, om jeg stadig står ved det – og det gør jeg. Jeg glæder mig til at kunne forklare jer hvorfor jeg fortryder det og hvorfor jeg føler mig udnyttet, men det behøver jeg ikke engang, for når i ser det på TV forstår i præcis hvad jeg mener, men selvfølgelig kommer der en udtalelse fra mig. Jeg er ikke uvenner med TV3, som mange tror. Jeg er bare ærlig og det ved de også man ikke slipper for ved mig – Jeg synes TV3 er cool og jeg elsker at lave Reality TV med dem – og jeg ved også godt det der skete dernede var produktionen skyld og ikke TV3, men lad os komme videre … Paradise Premieren? Jeg var faktisk syg igår og Frederik har også ligget syg 4 dage. Faktisk havde TV3 været søde og sige hvis jeg var syg måtte jeg blive væk, men da Frederik nu er offentliggjort som cast skulle han med, da han ikke var syg mere. Frederik er her altid for mig, i alle situationer så jeg skulle selvfølgelig også stå ved hans side hele aftenen.

Jeg var dog skuffet over premieren. Det plejer at været lidt mere ekslusivt og fint, et eller andet sted. I en biograf eller et større sted, med mere styr på det. Det blev holdt på hotellet Crown Plaza, nærmest i deres Lobby, hvor en lille form for biograf skærm var sat op med stole foran (kun nok til os deltagere). De fleste andre gæster stod op under det hele, hvor der var få borde/stole til produktionen. Der kom heller ikke nogen kendte i år, udover os Paradisoer. Jeg synes det var et lidt mærkeligt arrangement og det føles ikke rigtig som en premiere. Når det så er sagt, så kom jeg for Frederiks skyld og jeg skal ikke se selve programmet i år. Jeg snakker heller ikke rigtigt med de andre deltagere, altså selvfølgelig siger jeg hej – Nogle er søde og snakker, hvor andre er spydige eller underlige. Det hele er slet ikke mig, men jeg er kontraktbundet til at have del af det selvfølgelig.

Isac fra programmet var blevet sur på mig over dette indlæg, over han mente han så dum ud på billedet og ville have jeg slettede billedet, hvor Frederik forsvarede mig og sagde “Vil du så også have TV3 fjerner klippet fra programmet?”, altså personligt har jeg ikke som sådan noget imod nogle, men jeg føler intet bånd til nogle og føler faktisk slet ikke at jeg burde have været der igår. Det er for meget abe fest til mig og jeg følte mig overhovedet ikke tilpas. Det eneste jeg kan tænke på nu er de kommende tv-programmer der kommer med mig her i 2018, for dem glæder jeg mig SÅ meget til i skal se! Lige Paradise Hotel føler jeg ikke andet end fortrydelse omkring og det glæder mig kun det starter, så vi kan snakke om mine frustrationer og jeg kan få det overstået.

Jeg synes også det bliver kedeligt for seerne på programmet i år, da folk har årets sæson ikke kan holde kæft om hverken spillet eller finalen, så selv når jeg bare er i byen siger folk de ved spillet og vinderen/vinderne (? see what I did there..). Ingen spænding hvis folk ikke kan tage sig sammen og følge en kontrakt heller. LOL. Synes det hele er underligt, men alt sker af en årsag og Paradise har bragt Frederik og jeg lidt sammen .. Hvilket jeg også først kan forklare, når det er blevet sendt på TV.

Foto: Thomas Laursen (SE & HØR)

fie-laursen-2

My ride or die .. Se ham lige ! *heart eye emoji*

fie-laursen-1