Vælg en side

Hey bloggen! Mange af jer har fulgt med i det hele med Matthesen og jeg – Og vi vandt også en award sammen til Reality Awards for Årets Bitchfight, haha! Men der ligger faktisk en lille hemmelighed bag lige det arrangement og det var nemlig at vi havde planlagt vores lille “show/tale”, da vi vandt. Vi mødte hinanden til hans TV2 Zulu, Nytårs serie og jeg synes han var rigtig cool. Vi fandt så ud af vi ville vinde Reality Awards sammen og så planlagde vi at vi skulle lave noget sjovt på scenen, men min verden lå så langt at skulle finde på noget, da jeg jo bare laver Reality… Så Anders skrev faktisk vores replikker, som vi sagde da vi vandt. Han havde skrevet endnu flere sjove ting, men som jeg glemte at sige, fordi jeg gik lidt kold på et tidspunkt, men han var skide sjov og holdte mig godt igang. Jeg tror de fleste troede at vores tale var noget der kom ud af det blå, men den var faktisk planlagt efter nogle gode snakke sammen og han havde sendt mig et manuskript jeg skulle lære. Som sagt, halvdelen af det der var skrevet kom ikke med, da jeg glemte det, men han var god til at huske sine – Men hey, det er jo også hans job! Jeg synes det var rigtig sjovt og Anders er en skøn person. Lidt sjov, insider viden til jer! 😉

Reportage fra Reality Awards afholdt på Docken d. 12. januar 2018. Fie Laursen og Anden