Vælg en side

Hey bloggen! Forleden da jeg holdte Pyjamas party, viste Natasja mig en masse på bla. Jodel og andre sladder apps at der gik rygter om at jeg skulle medvirke i TV3 programmet Forside fruerne. Vi grinte lidt af det og tænkte “hvad fanden?”, men så idag vågnede jeg til en besked fra en gammel ven i pressen, som spurgte mig om jeg skulle være med og at rygterne gik på at jeg skulle være med i den nye sæson. Jeg elsker at se programmet, men rygtet er desværre ikke rigtigt! Der var nogle fans på Instagram der havde skrevet imorges, de havde læst det på Jodel og om de glædede sig, så der er jeg ked af at skuffe jer, men jeg er ikke med i programmet. Jeg er med i nogle andre nye programmer i 2018, men ikke Forside fruerne. Jeg synes det er lidt sjovt at folk tror det, fordi kigger man på de kvinder der er med, så er de jo mødre og ældre end mig – Så selvom jeg er på forsiderne og har succes, med et luksus liv så ville det slet ikke være oplagt at have mig med i programmet. Lidt sjovt rygte! Haha 🙂

fie-laursen-7