Vælg en side

KØB BOGEN HER!

Så skete det. Boris bog er nu ude til forudbestilling på SAXO, som vidst er det eneste sted i kan forudbestille den. I kan selvfølgelig også vente til at købe den til den er i butikkerne i Maj, mener jeg det er, men bestiller man den nu på nettet modtager man den før alle andre når at få fingrene i den og man kan derfor være “den første” til at læse den. Som i ved, så er min største drøm at kunne blive anerkendt forfatter, så at Boris ønskede mig som hans Ghostwriter har betyder meget for mig. Boris og jeg har arbejdet så hårdt på denne bog – og jeg har lige læst den helt igennem endnu en gang, og jeg sidder seriøst med tåre i øjnene. Jeg er så stolt af Boris, for at åbne op om de hårdeste tider i hans liv og for at turde stå frem. Min kære bror har aldrig været fremme med noget personligt i pressen, så at han tør at have modet til at lukke hele Danmark ind, gør at jeg revner at stolthed. I vil læse ting i bogen i aldrig havde forventet og den er næsten bedre end ‘Min Ærlighed’. Jeg er så stolt af dig, Boris. Stort tillykke med din første bog og tak for at have mig med på eventyret! Jeg håber alle fans vil gå ind og støtte os, ved at købe bogen LIGE HER. Vi ses på bog tour!

gentleman-2
Mig lige nu… Jeg er SÅ fucking stolt af dig Boris!

29391146_2115347105363529_1043886351_o