Vælg en side

Hey bloggen. Som i ved er jeg KÆMPE fan af Reality TV og derfor laver jeg det også selv. Jeg elsker det er så ægte og det må man sige det nye program på TV3 også er. “Besat af badboys” hedder det. Jeg har INTET imod pigerne der er med, for vi er alle så forskellige jo og jeg synes faktisk de fleste af dem virker rigtig godhjertede, men bare er vokset op i andre rammer. Jeg tænkte programmet ville være lidt ligesom ‘Prinsesserne fra blokken’ hvilket jeg også var fan af. Og inden jeg starter ud med hvad jeg er i chok over vil jeg lige sige, det her program er min Guilty Pleasure .. Jeg kan ikke lade være med at se det, fordi jeg elsker chokfaktoret i den. Jeg bliver både forarget og sidder bare helt mundlam ved de ting der bliver sagt og gjort – og det er jo sikkert også derfor programmet er lavet .. Men lad os nu komme til sagen. Hvad er jeg i chok over ved serien?

Forleden så jeg et afsnit med Nat hvor den ene af pigerne har fundet en fyr der sidder i fængsel, så hun skal op og date ham i fængslet. De fleste piger i programmet har INTET imod at date en fyr der har siddet i fængslet, sidder der nu eller som generelt laver noget kriminelt. Det ligger så langt fra min verden og derfor er jeg i chok. Personligt ville jeg ALDRIG date en fyr, der gik ind for kriminalitet eller vold. Hende der på nedstående billede står med en hund, er stripper og er på jagt efter en badboy. Jeg synes det er fedt hun står ved hun er stripper og ikke lader en mand stoppe hende fra det hun elsker at lave – Personligt er det aldrig en karriere jeg ville bevæge mig ud i, men sådan har mange det sikkert også med det jeg laver. MEN, jeg er så splittet omkring hende. Det ene øjeblik virker hun vildt sød, velovervejet og som hun har noget imellem ørene – og BOOOM… Så fyre hun den ondeste opførsel af. Jeg sidder og krummer tæer for vildt, når hun snakker så hårdt og koldt til sine dates, bare fordi de ikke lige sætter hende på plads eller er hårde ved hende. Det er jo forfanden en date? Det er jo ikke normalt at skulle være hård ved sin date. Jeg er i chok.

besat-af-bad-boys-sa-vildt-er-det-nye-program

Igår sad jeg og så et afsnit med min kæreste og vi krummede begge tæer, for vildt. Hende der hedder Amalie er min yndlings i programmet, for jeg synes hun virker hjertevarm, sød og som en god mor. I programmet slår hendes kæreste op med hende, men før det, gik hun og fandt sig i at han skulle bestemme sådan over hende. Jeg blev seriøst vred hvergang hendes kæreste snakkede og jeg blev så forarget over hun tillod ham at undertrygge hende som kvinde, på den måde. Hun skulle seriøst “spørge om lov” til at gå i byen med sine veninder. Hun skulle handle alt ind han kunne lide og fedte for hans accept, på en aften ude med pigerne. Han tillod højest hun tog steder hen, hvor der kun var piger eller homoseksuelle og så måtte hun være ude for 2 drinks og så skulle han hente hende. Han gad ikke at hjælpe med noget, hun skulle lave mad, gøre rent og han kunne ikke engang rejse sig, for at tage noget i fryseren. Jeg havde seriøst lyst til at kaste fjernbetjeningen igennem stuen af irritation.
Pigerne vil have en “mand” som de siger. Jeg håber ikke at de unge piger der sidder og ser programmet tror at en mand er en der bestemmer over en, kunne finde på at lægge en hånd på en, arbejder kriminelt eller har siddet i fængsel eller gør nu. Jeg bliver seriøst helt ked af det, når jeg ser unge, smukke piger gå efter en farlig fyr.

3684898746dd97a6e4bddc4da3cec900

Hjemme hos os, er det også mig der vasker tøj, laver mad og gøre rent, men det er et valg jeg har selv har taget og ikke noget der nogensinde irretere mig, som man kunne mærke det i afsnittet gjorde ved Amalie, da hendes mand ikke ville lave noget. Måske også fordi de havde en søn. Men, jeg tror også irritationen bunder sig i, hvis man føler man SKAL. Det gør jeg nemlig ikke og derfor elsker jeg at stå for huspligterne. Selvom Frederik arbejder meget og tit kommer hjem fra kontoret ved 7-8 tiden og rejser meget, så tilbyder han altid sin hjælp og siger tit jeg skal sætte mig i sofaen og så klare han opvasken. Min mening er at jeg håber mine unge læsere der ser dette indlæg vil forstå hvordan vi så kvinder skal reagere på hvordan fyre behandler os. Det i ser i programmet er ikke et sundt forhold og det er langt fra, hvordan vi kvinder fortjener at blive behandlet. Find en kæreste, der er kærlig, omsorgsfuld, hjælper til og lytter til dig – og vigtigst af alt, en der ikke undertrykker dig som kæreste. Du fortjener at leve dit liv, uden en mands stemme over dig.