Vælg en side

SE MIN INTRO VIDEO HER!


Hey bloggen. Igår var der premiere på Divaer i Junglen og jeg tror uden pis denne sæson bliver mere omtalt end Paradise Hotel og alt andet der køre. Der har aldrig været så stærk en sæson af det program. Jeg vidste det var sjovt og fyldt med drama, men slet ikke på det plan jeg så igår! Hold kæft hvor bliver det en sindssyg sæson og jeg glæder mig til i skal se den. Der er mange af jer der er nysgerrige for hvem der snakker med hvem, for det er klart der har været dramaer og folk man ikke kan lide, når man kommer hjem så jeg vil give jer et ærligt svar.

Jeg snakker overhovedet ikke med Onani Caroline, fordi jeg ikke kan lide hende. Måske har i set Janni Ree’s udtagelse og jeg bakker 100% op om den. Alt hun siger er rigtigt, der blev onaneret i junglen og det tager nok ikke meget at gætte hvem der spredte benene foran en kamera mand. Jeg er selv stadig i chok over det. Jeg kan forstå man på Paradise kan glemme de kamera der sidder oppe i loften, men Divaer i Junglen er filmet håndholdt, med kamera mænd der står foran os og følger os, så at man kan ligge sig med spredte ben og være sådan “film mig, jeg onanere lige” synes jeg er ulækkert og jeg forstår godt Janni’s udtagelser. Der vil komme et bestemt afsnit jeg tror går VIRALT og det er hvor Janni sætter pigerne på plads og jeg bakker hende op. Det var fedt at se der endelig var en anden der turde åbne munden og det ikke kun var mig, der sagde tingene som de var.

Jeg har ikke noget imod Maja, som er med. Vi havde det faktisk rigtig godt sammen dernede. Men, vi snakker ikke sammen herhjemme, kun til events på selve programmet. Det er dog vigtigt for mig at udtale at jeg absolut intet har imod hende som person. Hun er sød. Men grunden til jeg ikke snakker med hende har faktisk ikke noget at gøre med programmet, det vil i nok tro når i ser programmet … Men, jeg har valgt ikke at forsætte kontakten fordi jeg synes hun snakker for meget om det med at blive kendt og få følgere. Det virker til, det er det eneste der køre igennem hendes tanker og det kan jeg ikke lide. Hvergang vi har snakket, har det handlet om at få flere følgere og blive mere kendt. Personligt vil jeg bare ikke udnyttes eller være veninder med folk der hungre så meget efter opmærksomheden. Jeg er bange for det bliver overfladisk at man snakker sammen, derfor holder jeg mig til mennesker der ikke er så ivrige efter fame og followers.

fie-laursen-1

Den af mændene jeg kom bedst ud af det med var Johnni og jeg kan jo ikke sige så meget andet end jeg havde det sjovt med ham. Han var helt klart min yndlings og til sidst ville jeg også gå så langt at sige, at jeg ville kæmpe mig til finalen med Johnni fremfor nogle af de andre piger. Han tjekkede ind med fordommene om “Fie Laursen” og forlod junglen med et venskab til mig. Det synes jeg er smukt. Jeg er så glad for at have ham i junglen, han fik mig virkeligt til at grine og fandt nogle sider frem i mig, jeg slet ikke vidste jeg havde. I AM A JUNGLE WOMEN!? #teamjohnniogfie

fie-laursen-4

I August 2017 mødte jeg Jakob Kjeldberg for første gang, på nogle hemmelige optagelser (læs indlægget her). Det var en pilot vi optog på et gameshow, som ikke bliver vist på TV. Men jeg gad faktisk virkeligt godt se det. Meget godt Kjeldberg tog mig med på de optagelser, for de var LANGT hårdere end Divaer i Junglen, så jeg var forberedt på det. Vi tog lige et billede sammen foran D’angleterre hvor arrangementet blev afholdt. Danmarks bedste TV-vært!

fie-laursen-5

Boris og Jose tog med mig, så hyggeligt! Frederik var på forretningsrejse (igen igen), shit jeg har fundet mig en mand der arbejder mere end mig…næsten! Haha. Jeg er stolt af ham. MEEEEN, så tog Boris og Jose bare med mig. De hentede mig og så kørte vi imod D’angleterre. Jeg elsker at være sammen med de to skønne mennesker og det var fedt endelig at kunne vise dem hvad jeg havde rendt rundt og lavet i Junglen, så de kunne se det fremfor jeg bare fortæller løs.

fie-laursen-6 fie-laursen-7

Der vil komme et nyt indlæg senere, hvor jeg snakker mere om noget sladder og min mening om nogle fra Divaer i Junglen, så dette ikke bliver for langt. Men jeg er super glad for jeg mødte Janni og Sasha, de er nogle skønne piger med hjertet på rette sted.

fie-laursen-8