Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har besluttet mig at begynde og blogge lidt om bøger, det har jeg gjort lidt før (læs her).  Men som i ved, så ELSKER jeg bøger og det er nok fordi jeg har en kæmpe passion for at skrive, hvilket også var en af grundene til at jeg startede bloggen i første omgang. Bloggen gav mig muligheden for at mit talent og min kærlighed for at skrive sort på hvidt, blev opdaget af Peoples Press, som er det forlag jeg er forfatter hos. Jeg har ‘Min Ærlighed’, ‘Gentleman’ og den kommende bog ‘Kendt og Knust’, som jeg glæder mig til i skal læse. MEEEEN – Nok om min kærlighed for at skrive, så kan i måske huske at jeg købe bogen Leave Your Mark hjem, som er skrevet af Aliza Licht. Hvis du der læser med er en ung ambitiøs kvinde, der elsker de socialemedier, at iværksætte og generelt elsker business, så er bogen noget for dig! Bogen er på 259 sider og jeg har siddet som en bog orm med hovedet i den i fem dages tid nu – and Im done .. Jeg føler mig som et helt nyt menneske! Jeg føler mig som motiveret, inspireret og fyldt med girl-power sparkle i mine tanker. Føler mig fuldstændig uovervindelig og klar på at gå efter mine drømme, som jo også omhandler socialemedier en del. SERIØST GIRLS, KØB BOGEN HER!!!

I kan også købe min bog LIGE HER.

fie-laursen